Τρίτη, 28 Νοεμβρίου, 2023
spot_img
spot_img

Με προαγωγικές εξετάσεις έκλεισε το Summer Camp Taekwon-Do του Ευκλέα Πρέβεζας

Το Summer Camp Taekwon-Do του Ευκλέα Πρέβεζας έριξε σήμερα Κυριακή 8 Ιουλίου  αυλαία στο Κλειστό Στάδιο Πρέβεζας « Αθανασία Τσουμελέκα» με τις προαγωγικές εξετάσεις 1 CUP, 1 DAN και άνω, μετά από 7 ημέρες εξωτερικών προπονήσεων σε τεχνικές αυτοάμυνας, φόρμες (tul) και βασικές τεχνικές λακτισμάτων, υπό την επίβλεψη του Master (VIII Dan) Άγγελου Σολδάτου.

Μια άκρως παραγωγική εβδομάδα που έληξε με τα θετικά σχόλια των αθλητών και στην οποία συμμετείχαν 14 σύλλογοι  και πάνω από 70 αθλητές από Πρέβεζα, Λευκάδα, Λούρος Πρέβεζας, Άρτα, Βόνιτσα, Μοναστηράκι Αιτωλοκαρνανίας, Πάλαιρος Αιτολωκαρνανίας, Κανάλι Πρέβεζας, Νυδρί Λευκάδας, Πλαγιά Αιτολωκαρνανίας, Δίστομο Βοιωτίας, Δαύλεια Βοιωτίας, Σπάρτη και Πειραιά.

Στο κλείσιμο του Summer Cump σήμερα ήταν προγραμματισμένες από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Tekwondo  ITF οι προαγωγικές εξετάσεις της μισής μαύρης ζώνης και 1,2 και 3 Dan. Έλαβαν μέρος  52 αθλητές από όλες τις σχολές της Ελλάδος που ανήκουν στην Παγκόσμια Ομοσπονδία και έτσι θα ολοκληρωθεί το βράδυ  το τεχνικό μέρος με πάρτυ που θα γίνει σε γνωστό μαγαζί του Καναλίου. Το πρωί ήταν η πρωινή προπόνηση όλων των αθλητών που έλαβαν μέρος στο Summer Camp η οποία περιλάμβανε φυσική κατάσταση, ενδυνάμωση και ρίψεις αυτοάμυνας στην παραλία.

Το team των προαγωγικών εξετάσεων αποτελούνταν από τον Master (VIII Dan) Άγγελο Σολδάτο, τον Διεθνή εκπαιδευτή Λώλη Θεόδωρο (VI Dan), από την Κατσαούνου Γρηγορία (VI Dan), Βουλιστιώτη Ιωάννη (VI Dan) και Ευθυμιάδη Αναστάσιο (ΙΙΙΙ Dan) και οι αθλητές παρουσίασαν με τον καλύτερο τρόπο τις ασκήσεις σε tul(θεμελιώδεις τεχνικές αυτοάμυνας),ενώ εξετάστηκαν σε τεχνικές ποδιών και χεριών σε στόχους και στον αέρα σε στοχάκια και σε δύναμη, σε τεχνικές σπασιμάτων με χέρια και σε θεωρία σε πρώτες βοήθειας και την ιστορία και τις αρχές του tekwondo με το επίπεδο των αθλητών να ήταν αρκετά υψηλό. Στην προαγωγή τους λαμβάνουν πτυχία από την ομοσπονδία που αναγνωρίζονται από όλο τον κόσμο.

Δεν έχει επιλεχθεί συλλογή ή η συλλογή έχει διαγραφεί

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ