Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου, 2023
spot_img
spot_img

Με μεγάλη επιτυχία έπεσε η αυλαία του 2ου Syrrako Trail Run – Στην πρώτη θέση ο Θεοδωρακάκος (200+ φώτο-video)

Ένας απολαυστικός αγώνας ολοκληρώθηκε σήμερα Κυριακή 8 Ιουλίου στις “πέτρινες αετοφωλιές” των Τζουμέρκων με 250 περίπου αθλητές να δίνουν το παρόν. Μια εντυπωσιακή διαδρομή 11 χιλιομέτρων δύσκολη μεν αλλά που συνδύαζε τη θετική υψομετρική διαφορά περίπου 700 μέτρων με τις έντονες εναλλαγές του τερέν, το εντυπωσιακό καταπράσινο φυσικό περιβάλλον και τις δύο «πέτρινες αετοφωλιές» των Τζουμέρκων, το Συρράκο και τους Καλαρρύτες.

Η κυκλική διαδρομή του αγώνα “Syrrako Trail Run” που είχε αφετηρία το Συρράκο και τερματισμό την πλατεία του Συρράκου έδωσε τη δυνατότητα στους αθλητές που έφυγαν απόλυτα ενθουσιασμένοι να διασχίσουν το πανέμορφο δάσος της Πάντζας, το γεφύρι της Κουιάσας στα 755 μ. κάτω από τους Καλαρρύτες, ορεινά τοπία, φαράγγια και δάση σπάνιας ομορφιάς του άγριου τοπίου της περιοχής, ανάμεσα σε δυο ιστορικά πανέμορφα βλαχοχώρια των Τζουμέρκων.

Οι άριστες εντυπώσεις των αθλητών και των συνοδών και η μεγάλη συμμετοχή εθελοντών αποδεικνύουν ότι το Syrrako Trail Run ήρθε για να μείνει και να γράψει την δική του ιστορία στον χάρτη των ορεινών αγώνων δρόμου.

Πρώτος στην κατάταξη τερμάτισε ο Μανιάτης πρωταθλητής ορεινού τρςξίματος (trail Running) Δημήτρης Θεοδωρακάκος όπου τα τελευταία χρόνια διακρίνεται σε κάθε αγώνα εντός (Πρωταθλητής SkyRunning τα τελευταία 4 χρόνια) και εκτός Ελλάδος, ενώ πρώτη γυναίκα η Δήμητρα Τζαλακώστα του Συλλόγου Δρομέων Άρτας.

Τα μετάλλια και τα έπαθλα του  2ου Syrrako Trail Run φιλοτέχνησε η Καίτη Μυκονιάτη και ήταν  κατασκευασμένα από ανθεκτικό πηλό και έφεραν το λογότυπο του αγώνα, ενώ στα έπαθλα των νικητών είχε χαραχθεί η διαδρομή του αγώνα.

Δείτε τους νικητές:

Κατηγορία Ανδρών:

  • Δημήτρης Θεοδωρακάκος 59:55
  • Αλέξανδρος Τζουμάκας 1:02:24
  • Γιάννης Τσιαμπούλας 1:03:35

Κατηγορία Γυναικών:

  • Δήμητρα Τζαλακώστα
  • Δήμητρα Ανδρούτσου
  • Κατερίνα Κουκάκη

Δείτε ΕΔΩ πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ