Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου, 2023
spot_img
spot_img

Εντυπωσιακά προγράμματα ρυθμικής, ενόργανης και ακροβατικής γυμναστικής στη 1η ημέρα του 6ου Φεστιβάλ Γυμναστικής.

Ολοκληρώθηκε σήμερα Παρασκευή 6 Ιουλίου η 1η ημέρα του  Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής που διοργανώνεται για 6η συνεχόμενη χρονιά στην Πρέβεζα, αυτό το διήμερο 6 και 7 Ιουλίου, με συνδιοργανωτές το Δήμο Πρέβεζας, τον Αθλητικό Γυμναστικό Σύλλογο «Κλεοπάτρα» και με την έγκριση της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας.

Η σημερινή πρώτη ημέρα διεξήχθη στις 20:00 μ.μ στην Πλατεία Ανδρούτσου με την επιμέλεια της γυμνάστριας και προπονήτριας Βασιλικής Ζαντραβέλη, ενώ αύριο θα ολοκληρωθεί στο Δημοτικό Κηποθέατρο Πρέβεζας «Γιάννης Ρίτσος».

Στο Φεστιβάλ συμμετέχουν οκτώ ομάδες με περίπου 150 αθλήτριες από την Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, το Βόλο, την Αιτωλοκαρνανία, την Άρτα και την Πρέβεζα, παρουσιάζοντας εντυπωσιακά προγράμματα ρυθμικής, ενόργανης, ακροβατικής και γενικής γυμναστικής.

Τη διοργάνωση τιμούν με την παρουσία τους η Μιχαέλα Μεταλλίδου, πρωταθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής και ενεργό μέλος της Εθνικής Ομάδας ανσάμπλ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο  και αύριο στη 2η ημέρα το παρόν θα δώσει η Αρετή Συναπίδου, πρωταθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής και πρώην προπονήτρια της Εθνικής Ομάδας στο ατομικό της ρυθμικής το 1992 στη Βαρκελώνη. Την εκδήλωση τιμά επίσης με την παρουσία του και ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής ενόργανης γυμναστικής ανδρών κ. Κεραμιδάς Αντώνης.

Δεν έχει επιλεχθεί συλλογή ή η συλλογή έχει διαγραφεί

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ