Τρίτη, 28 Νοεμβρίου, 2023
spot_img
spot_img

Συνεχίζεται με επιτυχία το Summer Camp Taekwon-Do του Ευκλέα Πρέβεζας (φώτο-vid)

Συνεχίστηκε σήμερα Τετάρτη 4 Ιουλίου η 3η ημέρα του Summer Camp Taekwon-Do του Ευκλέα Πρέβεζας με την άδεια της I.T.F., με την συμμετοχή 14 συλλόγων και πάνω από 70 αθλητών από Πρέβεζα, Λευκάδα, Λούρος Πρέβεζας, Άρτα, Βόνιτσα, Μοναστηράκι Αιτωλοκαρνανίας, Πάλαιρος Αιτολωκαρνανίας, Κανάλι Πρέβεζας, Νυδρί Λευκάδας, Πλαγιά Αιτολωκαρνανίας, Δίστομο Βοιωτίας, Δαύλεια Βοιωτίας, Σπάρτη και Πειραιά.

Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται σε εξωτερικούς χώρους από το Master (VIII Dan) Άγγελο Σολδάτο, με την πολύτιμη βοήθεια από τους Διεθνείς Εκπαιδευτές Ιωάννη Βουλιστιώτη (VI Dan) και Γρηγορία Κατσαούνου (VI Dan), και επικεντρώνεται σε τεχνικές αυτοάμυνας, φόρμες (tul) και βασικές τεχνικές λακτισμάτων.

Ο Master Σολδάτος Άγγελος με τη χρήση σύγχρονων τρόπο διδασκαλίας και με τις προπονήσεις σε εξωτερικούς χώρους καταφέρνει κάθε χρόνο να αποσπά τα θετικά σχόλια των αθλούμενων με τις συμμετοχές κάθε χρόνο να αυξάνονται.

Δείτε το επόμενο πρόγραμμα:

Πέμπτη 5/7 : ΑΓΙΟΣ ΒΑΡΝΑΒΑΣ ΛΟΥΡΟΥ  ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 4:00 Μ.Μ- ΩΡΑ ΛΗΞΗΣ 7.30 Μ.Μ

Παρασκευή 6/7 : ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ  ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 6:00 Μ.Μ – ΩΡΑ ΛΗΞΗΣ 9:00 Μ.Μ

Σάββατο 7/7 : ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΝΑΛΙ ΗΟΤΕL ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 6:00 Μ.Μ – ΩΡΑ ΛΗΞΗΣ 9:00 Μ.Μ

Eνώ την Κυριακή 8/7 το Summer Camp Taekwon-Do ρίχνει αυλαία στο Κλειστό Στάδιο Πρέβεζας « Αθανασία Τσουμελέκα» με τις προαγωγικές εξετάσεις 1 CUP, 1 DAN και ΑΝΩ ( 4:00- 7:00)

Δείτε video και φωτογραφικό υλικό από την 3η ημέρα του τουρνουά :

Δεν έχει επιλεχθεί συλλογή ή η συλλογή έχει διαγραφεί

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ