Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Πολύτιμο βαθμό πήραν οι κιτρινόμαυροι απέναντι στον Κρόνο.

Με όλο το δυναμικό της έφτασε στην Κέρκυρα η ομάδα του Θεσπρωτού σήμερα το μεσημέρι προκειμένου να αντιμετωπίσει τον προπορευόμενο Κρόνο στα πλαίσια της πρώτης αγωνιστικής για το β΄ γύρο του Γ΄Ομίλου.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να δηλώνουν βροντερό παρόν. Αρκετά νωρίς ο Γκόλιας κατάφερε να απειλήσει την εστία του Ζάχου από πλάγια θέση μετά από ασίστ του Ευθυμίου. Ο Κρόνος πέρασε στην αντεπίθεση με τον Κοιλιάρα, ο οποίος με ένα δυνατό σουτ που πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κωνσταντάκου και ένα ακόμα που κατέληξε στα χέρια του γκολκίπερ των φιλοξενούμενων δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Λίγο πριν το πρώτο μισάωρο ο Γώγος επιχείρησε ένα δυνατό σουτ αλλά αρκετά πάνω από την εστία του Κρόνου.

Σε μια ακόμα επίθεση οι φιλοξενούμενοι έσπασαν την άμυνα των γηπεδούχων, ο Γκόλιας βρήκε το δρόμο για τα δίχτυα αλλά ο διαιτητής το ακύρωσε ως οφσάιντ μετά από υπόδειξη του επόπτη. Οι Μουζακίτης και Κοιλιάρας για την ομάδα των Αργυράδων εκτέλεσαν από ένα δυνατό σουτ αλλά η μπάλα λοξοδρόμησε στα πλάγια. Μια ακόμα κλασική ευκαιρία ακολούθησε από τον Ευθυμίου που έστειλε την μπάλα στα χέρια του Ζάχου. Στο 45΄ο Κρόνος έφτασε στην πηγή αλλά δεν ήπιε νερό, αφού ο Πανταζής απομάκρυνε με το δεξί την μπάλα από την μικρή περιοχή. Το πρώτο ημίχρονο βρήκε ισόπαλες τις δύο ομάδες.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η ομάδα του Κρόνου εμφανίστηκε περισσότερο επιθετική και απειλητική. Ο Παπαστεργίου σούταρε δυνατά πάνω στα χέρια του Κωνσταντάκου που έδιωξε σε κόρνερ. Ο Ευθυμίου προσπάθησε να παραβιάσει την εστία του Ζάχου αλλά το σουτ αρκετά αδύναμο οδηγήθηκε άουτ. Από την πλευρά των αντιπάλων ο Χαρτσιάς πάλεψε λίγο πριν τη λήξη να ανατρέψει το ισόπαλο σκορ με δυνατή κεφαλιά, χωρίς ωστόσο να αλλάξει τα δεδομένα του αγώνα. Τελικό αποτέλεσμα στο γήπεδο της Κέρκυρας 0-0. Ο Θεσπρωτός επιστρέφει με ένα χρυσό βαθμό και παραμένει έτσι στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Στη σημερινή αναμέτρηση έκαναν ποδαρικό και οι νεοεισαχθέντες στην ομάδα παίκτες Πόζογλου και Topalli, οι οποίοι μπήκαν ως αλλαγή στο β΄ημίχρονο και έδειξαν τις διαθέσεις τους.

Κρόνος Αργυράδων(Χονδρογιάννης): Ζάχος, Κωστακιώτης, Ανυφαντής, Γραικός (64΄Κονισπολιάτης), Αχείμαστος, Ντατίδης, Χάρτσιας, Χατζηδημητρίου, Παπαστεργίου (75΄Κατσιαμήτας), Κοιλιάρας (89΄Ντερτίδης), Μουζακίτης (80΄Σπαχίου).

Θεσπρωτός (Μουρούτης): Κωνσταντάκος, Σουλιώτης (85; Kωνσταντίνου Ε.), Πανταζής, Μπέρτσος, Σταυρίδης, Κωνσταντίνου Β., Φούντζουλας (80΄ Τοpalli), Μπίκας, Γκόλιας (56’ Πόζογλου), Ευθυμίου, Γώγος.

ΠΗΓΗ: theball

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.