Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Νίκη για την ΑΕΝ Σαμψούντας κόντρα στον Ηρακλή και περιμένει τους Τσουκαλάδες.

Με νίκη έκλεισε την αγωνιστική της δραστηριότητα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος του Β΄ Ομίλου της Β ΕΠΣ Π-Λ η ΑΕΝ Σαμψούντας όπου σήμερα υποδέχτηκε τον Ηρακλή Αγίου Γεωργίου στο Δημοτικό Γήπεδο Ζαλόγγου «Κώστας Νεστορίδης» στο πλαίσιο της 18ης στροφής και επικράτησε με τελικό σκορ 7-1.

Πλέον η ΑΕΝ Σαμψούντας περιμένει τον ορισμό του νοκ αουτ αγώνα κόντρα στην Αναγέννηση Τσουκαλάδων για το τρίτο εισιτήριο στην αγωνιστική σεζόν 2024-25 της Α΄ κατηγορίας όπου θα γίνει στο Δημοτικό Στάδιο Βόνιτσας και μάλλον το ερχόμενο Σαββατοκύριακο όπως έχουμε πληροφορηθεί.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 10΄με γκολ του Μπρουσούλλι (1-0) ενώ στο 30΄ο Τσίρας διπλασιάζει το σκορ για τους γηπεδούχους (2-0). Την τελική πινελιά για την ολοκλήρωση του 1ου ημιχρόνου έβαλε ο αρχηγός της ομάδας, Λώλος όπου έστειλε τις δυο ομάδες στα αποδυτήρια με σκορ 3-0.

Στην επανάληψη η ΑΕΝ κέρδισε πέναλτι στο 51΄και με εκτελεστή τον Βράπι διαμορφώνει το 4-0, ενώ στο 63΄ο Ηρακλής κέρδισε πέναλτι και με εκτελεστή τον Ρίζο δεν κατάφερε να νικήσει τον Κάτσενο.  Στο 67΄οι γηπεδούχοι κάνουν το 5-0 με γκολ του Ματγιάννη,  με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν σε 5-1 στο 68΄με μακρινό γκολ του Αθανασίου. Το τελικό σκορ 7-1 έγραψαν οι Τσίρας στο 74΄και Βράπι στο 80΄ με την ΑΕΝ Σαμψούντας να παίρνει το τρίποντο της αγωνιστικής.

Διαιτητής: Πάτσης Ι.

Βοηθοί: Παναγιώτου – Παππάς Δ.

ΑΕΝ Σαμψούντας (Μπρούβας): ΚΑΤΣΕΝΟΣ, ΑΔΑΜΙΔΗΣ, ΒΑΓΓΕΛΗΣ, ΜΠΛΑΝΗΣ, ΛΙΑΣΚΟΣ, ΚΑΣΑΡΙ, ΛΩΛΟΣ, ΤΣΙΡΑΣ, ΜΠΑΜΗΣ, ΠΑΜΠΟΥΚΙΔΗΣ, ΜΠΡΟΥΣΟΥΛΛΙ.

  • Αναπλ: ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΤΓΙΑΝΝΗ, ΒΡΑΠΙ, ΧΑΙΔΟΣ, ΚΑΣΑΡΙ, ΑΛΙΚΑΪ.

Ηρακλής Αγ. Γεωργίου (Παπασπύρος): ΡΙΖΟΣ, ΠΑΝΟΣ, ΖΑΒΑΛΗΣ, ΘΕΟΔΩΡΟΥ, ΚΟΛΙΟΣ, ΚΩΤΣΑΣ, ΡΙΖΟΣ, ΚΑΤΣΙΝΙΚΑΣ, ΠΑΝΟΣ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΚΩΤΣΗΣ.

  • Αναπλ: ΡΙΖΟΣ.

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα. 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.