Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ο Ενωσιακός Προπονητής κ. Γιώργος Γιάννος στο Gosports.gr: “Στόχος μου είναι να παίξουν τα παιδιά ποδόσφαιρο και να το διασκεδάσουν”

Το Gosports.gr παρευρέθηκε στη σημερινή προπόνηση των Μικτών της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας (Δείτε ΕΔΩ) που έγινε στο γήπεδο Ζαλόγγου όπου και συνομίλησε με τον Ενωσιακό προπονητή κ. Γιώργο Γιάννο.

Ο προπονητής πριν την έναρξη των προπονήσεων μίλησε στον Βασίλη Κούρκουλα:Είναι πρώτη μου φορά σας Ενωσιακός προπονητής. Η εμπειρία μου τόσο χρόνων με βοηθάει ώστε να διαλέξω κάποια παιδιά, βέβαια είναι πολύ δύσκολο να πεις τη λέξη ‘’να διαλέξω’’’ γιατί όλα τα παιδιά θέλουν να τους δώσουμε αυτή την ευκαιρία. Κάναμε κάποιες προπονήσεις να τα δούμε και από κοντά. Μπορεί να μην πήραμε και τη σωστή απόφαση για κάποια παιδιά, να μην είναι αυτή τη στιγμή στην 20αδα που θα είμαστε μεθαύριο, αλλά πάντα θα είμαστε σε επικοινωνία. Θα βλέπουμε και τα παιχνίδια, όσοι είναι σε αγώνες στην Κ15, στην Κ17 θα μιλάμε με τους προπονητές και γενικά θα προσπαθούμε να έχουμε μια καλύτερη εικόνα, να μην αδικήσουμε κάποιο παιδί. Στόχος μου είναι να παίξουν τα παιδιά ποδόσφαιρο, να το διασκεδάσουν πάνω από όλα και κάποια παιδιά από εδώ μέσα αργότερα να παίξουν και σε μεγάλες ομάδες που πιστεύω όλοι αυτό το στόχο έχουν και γι’ αυτό πιστεύω πρέπει να δίνουν το 100% όταν έρχονται σε αυτές τις ομάδες και να μη το βλέπουν σαν αγγαρεία και να το έχουν σαν δεύτερο στο μυαλό τους, πιο πολύ με τις ομάδες τους.”

Σε ερώτηση για το πώς βλέπει το επίπεδο και αν γίνεται δουλειά, δήλωσε: “Δε θέλω να μιλήσω γιατί θα είμαι πολύ καυστικός με τις ακαδημίες, γίνεται δουλειά αλλά.. Υπάρχουν κάποιες ομάδες που δουλεύουν όντως και έχουν ακαδημίες. Είναι καλό να παίζουν τα νέα παιδιά. Μ΄ αρέσει που στο Β τοπικό υπάρχουν πολλές ομάδες στην Πρέβεζα, που δίνεται η δυνατότητα να παίζουν ποδόσφαιρο τα παιδιά σ΄ αυτή την κατηγορία. Και να βάλει και όριο ηλικίας να παίζουν νέα παιδιά μόνο, να μην βλέπουμε κάποιους σαραντάρηδες όπως το έχουν κάνει εδώ στην Πρέβεζα, ενώ στην Άρτα δεν υπάρχει. Υπάρχει ταλέντο στην περιοχή μας και πιστεύω ότι στις ακαδημίες να δώσουν πιο πολύ έμφαση στο τεχνικό κομμάτι και όχι στους αγώνες ποιος θα κερδίσει, να μην κοιτάνε το αποτέλεσμα. Γιατί υπάρχει ταλέντο στην Πρέβεζα  και το έχουμε δει και σε παίχτες που έχουν πάει και σε παραπάνω επίπεδο και παίζουν και σε άλλες ομάδες ακόμα και Α Εθνική.”

Σχετικά με το πρώτο παιχνίδι στην Άρτα με την ΕΠΣ Άρτας, απάντησε: Είναι πρώτο παιχνίδι,  παίζουμε μέσα στην Άρτα. Πιο πολύ θα έλεγα για ένα πιο αναγνωστικό παιχνίδι, να δούμε και τα παιδιά πως θα αντιδράσουν σε μορφή παιχνιδιού. Τώρα με 4-5 προπονήσεις έγιναν τόσο γρήγορα, είναι και ο κορωνοιός που αυτό έχουμε πρόβλημα. Σήμερα θα απουσιάσουν κάποια παιδιά. Δεν ξέρεις τι μέρα ξημερώνει. Μπορεί να πάρεις μια εικοσάδα και ξαφνικά  2-3 να έχουν κορωνοιό. Αυτό που βιώνουμε όλοι θέλει υπομονή. Να πάρουμε τα προστατευτικά μέτρα για να μπορέσουν να γίνουν οι αγώνες, να μην σταματήσουν όπως έγινε πέρυσι. Να γίνουν τα παιχνίδια και είναι για τα παιδιά. Πιστεύω το θέλουν όλοι, και τα παιδιά και οι γονείς και όλος ο κόσμος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.