Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Όταν οι διαιτητές «δίδαξαν» ποδόσφαιρο (Photo).

Η επαφή τους με το άθλημα, έτσι όπως την γνωρίζουμε όλοι, είναι η σφυρίχτρα και η σημαία. Η δουλειά τους να διευθύνουν αγώνες ποδοσφαίρου τόσο στην ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας αλλά και σε Εθνικές κατηγορίες όπως Γ’ Εθνική Ανδρών και Γυναικών, πρώην Football League, Super League 2 και Super League.  Πολλές φορές έχουν βρεθεί στο στόχαστρο για τις διαιτητικές τους αποφάσεις και ουκ ολίγες φορές έχουν ακούσει να τους λένε «Τράβα μάθε μπάλα». Βέβαια αυτό που πολλοί δεν γνωρίζουν είναι οι ποδοσφαιρικές τους ικανότητες και μπορούμε να πούμε ότι πέρα από την σφυρίχτρα ξέρουν και ‘’ να κλωτσάνε το τόπι.’’

Ας θυμηθούμε λίγο από τις ποδοσφαιρικές ικανότητες των διαιτητών:

Ήταν Ιούνιος του 2017 όταν οι διαιτητές της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας αντιμετώπισαν τους διαιτητές της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας «Αθανασία Τσουμελέκα» προσφέροντας πλούσιο θέαμα στη φιλική αναμέτρηση, που έληξε ισόπαλη 6-6.

Οι σκόρερ της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης από την πλευρά των διαιτητών της ΕΠΣ Π-Λ ήταν Ρούσος Γ. (3), Κωνσταντίνου (1), Ντόμαρης (1), Κέφης (1), ενώ για τους διαιτητές της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας σκόραραν οι Τσοπλάκος (2), Καψάλης Φ. (2), Καψάλης Π. (1), Παναγιωτόπουλος (1).

Τελικό σκορ 6-6, με τους διαιτητές να ανανεώνουν το ραντεβού τους για το 2018. Επόμενο ματς στις 3 Ιουνίου του 2018 όπου παρευρέθηκαν στο Αγρίνιο για την επανάληψη,  με τις δυο ομάδες να μην λύνουν πάλι τις διαφορές τους, με το ματς να τελειώνει πάλι ισόπαλο, 2-2 αυτή τη φορά. Για την ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας σκόραραν οι Ασημάκης και Τσοπλάκος  ενώ για τους διαιτητές της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας ο Ποντίκης (2).

Οι διαιτητές που διεύθυναν τον αγώνα στην Πρέβεζα ήταν οι Φίτσας, Ντούκας με βοηθούς Σίσκα, Κούτρα και Γάτσιος και τον αγώνα στο Αγρίνιο οι Μιζάλου, Βασιλείου και Κοτρότσου.

Τα ρόστερ:

Διαιτητές  ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας: ΤΖΙΜΑΣ, ΝΤΟΜΑΡΗΣ, ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ, ΖΙΩΓΑΣ, ΡΟΥΣΟΣ Ν., ΡΟΥΣΟΣ Γ., ΜΠΑΙΛΗΣ, ΠΟΝΤΙΚΗΣ, ΠΑΤΣΗΣ, ΡΙΠΠΗΣ,  ΝΤΟΥΚΑΣ, ΚΕΦΗΣ, ΣΠΥΡΑΚΟΣ, ΝΤΙΤΣΟΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ, ΚΟΥΤΡΑ, ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΟΥ.

Διαιτητές Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας: ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΘΕΟΦΙΛΗΣ Ν., ΘΕΟΦΙΛΗΣ Α., ΛΑΘΥΡΗΣ, ΑΣΗΜΑΚΗΣ, ΠΑΠΠΑΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΨΑΛΗΣ Π., ΚΑΨΑΛΗΣ Φ., ΤΣΟΠΛΑΚΟΣ, ΒΑΙΝΑΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΚΑΛΥΒΟΠΟΥΛΟΣ.

Διαιτητές Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας: ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΘΕΟΦΙΛΗΣ Ν., ΘΕΟΦΙΛΗΣ Α., ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Δ., ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Π., ΛΑΘΥΡΗΣ, ΚΑΨΑΛΗΣ, ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ, ΤΣΟΠΛΑΚΟΣ, ΓΟΥΜΕΝΟΣ, ΚΑΛΑΜΑΡΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ, ΒΑΙΝΑΣ, ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΣΗΜΑΚΗΣ, ΚΑΛΥΒΟΠΟΥΛΟΣ.

Διαιτητές ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας: ΜΑΖΑΡΑΚΗΣ, ΖΙΩΓΑΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΝΤΙΤΣΟΣ, ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ, ΜΠΑΪΛΗΣ, ΤΣΟΓΚΑΣ, ΣΙΣΚΑΣ, ΛΥΤΡΑΣ, ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ, ΚΕΦΗΣ, ΡΟΥΣΟΣ Ν., ΡΟΥΣΟΣ Γ., ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ, ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ Κ., ΠΟΝΤΙΚΗΣ, ΠΑΤΣΗΣ, ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΟΥ, ΚΩΤΣΗΣ, ΜΑΓΚΛΑΡΑΣ, ΜΑΓΚΛΑΡΑΣ.

« από 3 »

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.