Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Νίκη με ανατροπή για την Ένωση Πάργας κόντρα στον Βουβοπόταμο

Νικηφόρα έκλεισε την 14η στροφή του Β Ομίλου της Β ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας η Ένωση Πάργας που επικράτησε σήμερα Κυριακή 20/2 και ώρα 11:00 στη φυσική της έδρα, στο Δημοτικό Γήπεδο Πάργας,  με ανατροπή του Απόλλωνα Βουβοποτάμου με σκορ 3-2.

Στην έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για την απώλεια του επί χρόνια προέδρου του συνδέσμου διαιτητών και επιτροπής διαιτησίας ποδοσφαίρου Ε.Π.Σ. Πρέβεζας-Λευκάδας κ. Γιώργου Φραγκούλη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η Ένωση ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ με γκολ του Σιαβίκη για το 1-0 αλλά με τον Απόλλωνα να φέρνει το ματς στα ίσια για το 1-1 με τον Λιάμη και το τελευταίο σφύριγμα του ημιχρόνου να στέλνει τις δυο ομάδες στα αποδυτήρια ισόπαλες.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ (1-2) και πάλι με σκόρερ τον Λιάμη, αλλά η Ένωση Πάργας βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και αντέστρεψε το εις βάρος της σκορ. Ο Μενάι σκόραρε για την ισοφάριση (2-2), αλλά ο 14ος Δούρος Ο. αποδείχτηκε χρυσή αλλαγή, αφού με ατομική ενέργεια πέρασε όλη την άμυνα και πάσαρε στον Χαλκή έτοιμο γκολ, με τον τελευταίο να πλασάρει και να γράφει το τελικό 3-2.

Διαιτητής: Κατσαμπίρης Χ.

Βοηθοί: Πάτσης Ι. – Παναγιώτου Α.

Π.Σ. Ένωση Πάργας (Πασχοδήμας): ΛΟΥΚΟΥΜΗΣ Α., ΧΑΣΑΝΑΪ Π., ΣΤΕΦΟΣ Σ., ΚΥΡΙΑΚΗΣ Δ., ΤΟΥΣΗΣ Μ., ΔΕΣΚΑΣ Κ., ΧΑΛΚΗΣ Ν., ΧΑΜΖΑΪ Γ., ΣΙΑΒΙΚΗΣ Ν., ΠΑΠΠΑΣ Ε., ΜΕΝΑΪ Α..

  • ΑΝΑΠΛ: ΚΑΤΣΑΚΟΥ Κ., ΤΟΥΣΗΣ Β., ΝΤΟΚΟΣ Α., ΔΑΝΔΟΛΟΣ Μ., ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Α., ΜΠΑΡΑΤΣΑΣ Σ., ΔΟΥΡΟΣ Ο.

Απόλλων Βουβοποτάμου (Κύργιος): ΤΣΑΒΕΛΗΣ Δ., ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΣ Ο-Π, ΜΠΟΥΡΝΑΣ Α., ΤΖΙΜΑΣ Π., ΛΙΑΜΗΣ Λ., ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ Χ., ΛΟΥΚΟΥΜΗΣ Α., ΦΩΤΙΟΥ Σ., ΤΣΑΛΗΣ Δ., ΠΗΛΙΟΣ Ν., ΤΣΑΛΗΣ Α..

  • ΑΝΑΠΛ: MYZEQARI A., ΤΣΟΥΡΝΑΒΕΛΗΣ Ι., ΒΑΡΤΖΙΩΤΗΣ Χ., ΝΙΚΟΛΙΤΣΗΣ Π., ΝΟΥΣΗΣ Θ., ΤΡΙΑΝΤΗΣ Α., ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Χ..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.