Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Με Γαζή πήρε την νίκη ο Α.Ο. Καρυάς.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 20/2 και ώρα 11:00 στο γήπεδο Σφακιωτών ο αγώνας της 14ης αγωνιστικής του Α Ομίλου της Β ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας,  ανάμεσα στον Α.Ο Καρυάς και τον ΠΑΣ Παλιάμπελα, με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή να βρίσκει τους γηπεδούχους νικητές με τελικό σκορ 2-0.

Στην έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για την απώλεια του επί χρόνια προέδρου του συνδέσμου διαιτητών και επιτροπής διαιτησίας ποδοσφαίρου Ε.Π.Σ. Πρέβεζας-Λευκάδας κ. Γιώργου Φραγκούλη

Ως προς το αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 37’ με τον Γαζή να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι του Καραίσκου , για το 0-0 του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, ο Γαζής με δύο προσωπικά του γκολ μετά από λάθος στην άμυνα των φιλοξενουμένων βρήκε δίχτυα στο 68’και στο 75’ για το τελικό 2-0.

Διαιτητής: ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ Θ.

Βοηθοί: ΣΤΡΑΚΑΝΤΟΥΝΑΣ Ν. – ΠΑΠΠΑΣ Σ.

ΑΟ ΚΑΡΥΑΣ(Παπαδόπουλος): ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ, ΒΛΑΧΟΣ (70’ TUTU), ΦΕΤΣΗΣ, ΠΙΛΑΦΑΣ Α., ΦΕΤΣΗΣ, ΠΙΛΑΦΑΣ Σ., ΧΑΓΙΑΝΝΗΣ, ΑΡΓΥΡΟΣ, ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ Ρ., ΒΕΡΓΙΝΗΣ, ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ(83’ ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ), ΓΑΖΗΣ Α.

ΠΑΣ ΠΑΛΙΑΜΠΕΛΑ(Ζώτος): ΚΑΡΑΙΣΚΟΣ, ΚΟΥΤΣΟΓΙΩΡΓΟΣ, ΜΕΣΙΝΗ(80΄ΝΙΑΦΑΣ), DEDI, ΡΟΥΣΟΣ-ΜΠΕΚΕΡΤΖΗΣ, ΝΤΑΛΑΓΙΑΝΝΗΣ(60’ ΒΑΡΔΗΣ), ΜΠΑΜΠΙ(60’ ΝΑΤΣΗΣ), ΛΙΟΤΣΟΣ, ΔΟΣΗΣ, ΧΑΣΑΙ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.