Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σε 4΄ λεπτά χατ τρικ ο Μπόμπορης και 4-0 τον Μύτικα

Διεξήχθη σήμερα Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Θεσπρωτικού «Κατερίνα Θάνου» ο αγώνας της 15ης αγωνιστικής της Α΄ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας 2021-22 ανάμεσα στον γηπεδούχο Κεραυνό Θεσπρωτικού και τον φιλοξενούμενο Α.Ο. Μύτικα με τους γηπεδούχους να παίρνουν την νίκη με τελικό σκορ 4-0.

Στην διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου και οι δυο ομάδες πάλεψαν αλλά με τις ευκαιρίες να είναι λιγοστές και το σκορ να μένει στο 0-0 έως την λήξη του. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Κολιού άνοιξε το σκορ στο 78’ για το 1-0 με τον Πανούση αλλά με τον Μπόμπορη να κάνει «one man show» από το 82’  έως το 86’ πετυχαίνοντας  χατ τρικ και δίνοντας στην ομάδα του τη νίκη με τελικό σκορ 4-0.

Διαιτητής: Πάτσης Ι.

Βοηθοί: Λάζαρης Γ. – Παναγιωτόπουλος Κ.

Κεραυνός Θεσπρωτικού (Κολιός): ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ, ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ, ΤΖΟΥΚΑΣ, ΝΤΑΦΛΟΣ, ΠΑΠΑΝΙΚΟΥ, ΖΗΚΑΣ, ΠΑΦΙΛΑΣ, ΜΠΟΜΠΟΡΗΣ, ΔΡΟΣΟΣ, ΠΑΝΟΥΣΗΣ, ΒΑΣΣΙΟΣ.

  • Αναπλ.: ΝΤΑΛΑΓΙΑΝΝΗΣ, ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ, ΜΠΑΚΑΣ, ΔΗΜΟΥΛΙΑΣ, ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΙΩΡΟΣ, ΚΙΤΣΑΝΤΑΣ, ΚΑΤΣΕΝΟΣ.

Α.Ο. Μύτικα (Νάτσος): ΠΑΤΑΚΙΑΡΑΣ, ΝΤΟΥΡΟΣ, ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΖΑΡΚΑΝΤΩΝΗΣ, ΧΕΛΜΗΣ, ΜΥΤΙΚΑΣ, ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ, ΝΤΟΝΤΗΣ, ΜΠΑΛΗΣ, ΜΟΥΡΕΧΙΔΗΣ, ΛΙΑΣΚΟΣ.

  • Αναπλ.: ΜΑΡΚΟΥΔΑΚΗΣ, ΜΠΕΛΛΟΣ, ΝΤΙΤΣΟΣ, ΝΟΒΑΣ, ΘΕΡΙΑΝΟΣ, ΝΑΤΣΟΣ, ΝΤΙΤΣΟΣ, ΝΟΒΑΣ.

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.