Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Βαθμολογική ανάσα πήρε ο Καραϊσκάκης

Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε ο Καραϊσκάκης που επικράτησε με 2-1 της Ρόδου στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων, σε ένα δραματικό παιχνίδι. Οι Αρτινοί ευτύχησαν να προηγηθούν στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου με τον Ντοναλντόνι Ενγκουμετσέου και να κρατήσουν το υπέρ τους σκορ μέχρι το πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων. Στο σημείο εκείνο ισοφάρισαν οι Ρόδιοι με τον Γιώργο Δελαπόρτα, αλλά πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, ο Ντοναλντόνι, με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Καραϊσκάκης (Φραντζέσκος): Λάζαρεβς, Πριόνας, Γιαννιώτης, Πέδρο Ενρίκε, Βαφειάδης (46′ Φαν Ίπερεν), Κρισμάρεβιτς (52′ Γαλεάδης), Ντοναλντόνι, Ναζίμ, Κορέλας (90+1′ Μερτύρης), Δερμιτζάκης (15′ λ.τ Νταλακούρας), Τάμπας.

Ρόδος (Αντωνίου): Θεοδωράκης, Μαρτσάκης, Μπότος (60′ Αδαμάκης), Σάαντο (80′ Μακρυδημήτρης), Καραγεωργής (60′ Μίγγος), Μάρκοβιτς (60′ Βουργουτζής), Χύσι, Δελαπόρτας, Σταματελόπουλος (77′ Σουλάι), Τσάβες, Παπάζογλου.

ΠΗΓΗ-mikriliga.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.