Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Πέρασε και το εμπόδιο της Παλαίρου ο Α.Σ Νικόπολη

Με νίκη ολοκλήρωσε την 11η αγωνιστική του Α Ομίλου της Β ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας ο ΑΣ Νικόπολη, αφού επικράτησε σήμερα Κυριακή 30/1 και ώρα 15:00 στο γήπεδο Αγίου Θωμά του Α.Ο Παλαίρου με σκορ 3-1.

Α.Σ ΝΙΚΟΠΟΛΗ 2020 – Α.Ο. ΠΑΛΑΙΡΟΥ

Το ημίχρονο τελείωσε χωρίς τέρματα και με την αποβολή του προπονητή των φιλοξενουμένων,  με τους γηπεδούχους να έχουν την κατοχή και να πατάνε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο.

Στην επανάληψη, η Νικόπολη βρήκε και δίχτυα στο 62’ με τον Μήτσιο στην αντεπίθεση να διαμορφώνει το 1-0. Στο 69’ η Πάλαιρος έφερε το ματς στα ίσα με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Στριφτάρη για το 1-1. Οι γηπεδούχοι δεν πτοήθηκαν από την ισοφάριση, ανέβασαν ρυθμούς και τρία λεπτά μετά ο Ντελής μετά από ασίστ του Τσούτση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-1. Στο 73’ ο Σάββας έγραψε το 3-1, ενώ οι γηπεδούχοι έχασαν και δυο ακόμη κλασικές ευκαιρίες με τους Ντοματά και Τσούτση, με τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων να σώζει σωτήρια για το τελικό 3-1.

Διαιτητής: ΣΠΥΡΑΚΟΣ Α.

Βοηθοί: ΣΤΡΑΚΑΝΤΟΥΝΑΣ Ν. – ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ Α.

ΑΣ ΝΙΚΟΠΟΛΗ(Πανούσης): ΛΕΣΙ, ΠΑΠΑΚΟΣΜΑΣ, ΚΑΛΑΤΖΗΣ, ΚΙΣΤΗΣ, ΣΩΤΗΡΙΟΥ, ΣΕΡΓΗΣ, ΜΗΤΣΙΟΣ, ΝΤΟΜΑΤΑΣ, ΒΑΣΣΙΟΣ, ΝΤΕΛΗΣ, ΤΣΟΥΤΣΗΣ.

ΑΝΑΠΛ/ΚΟΙ: ΦΩΤΙΚΑΣ, ΠΕΡΣΕΚΟΥ, ΣΑΒΒΑΣ, ΝΑΤΣΟΥΛΗΣ, ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΣ, ΤΖΑΒΑΡΑΣ, ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ.

ΑΟ ΠΑΛΑΙΡΟΥ(Καρελάκης): ΜΑΤΣΙΓΚΟΣ, ΦΟΥΡΛΗΣ Ι., ΤΣΑΚΑΛΗΣ, ΖΟΥΜΗΣ, ΨΥΧΟΓΙΟΣ, ΚΑΤΣΑΜΠΙΡΗΣ Α., ΧΡΥΣΟΥΛΗΣ, ΤΣΑΚΑΛΗΣ, ΠΑΛΗΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΣΤΡΙΦΤΑΡΗΣ, ΓΟΥΡΟΥΝΑΣ.

ΑΝΑΠΛ/ΚΟΙ: ΦΟΥΡΛΗΣ Π., ΚΟΥΤΡΟΥΛΟΣ Α., ΚΟΥΤΡΟΥΛΟΣ Χ.

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.