Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Νίκη για την Πάλαιρο κόντρα στους Νέους Πανλευκάδιου

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 21/11 και ώρα 15:00 στο γήπεδο Παλαίρου ο αγώνας της 6ης αγωνιστικής της Β ΕΠΣ Π-Λ ανάμεσα στον ΑΟ Παλαίρου και τους Νέους Πανλευκάδιου, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη με τελικό σκορ 4-1.

Ως προς το αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 1-0 με τον Παληογιάννη. Ο Μπουρδούβαλης σκόραρε για το 2-0, με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν σε 2-1 με τον Καρύδη. Ο Κατσαμπίρης Γ. βρήκε δίχτυα στη συνέχεια για το 3-1 του ημιχρόνου.

Το τελικό 4-1 έγραψε στο δεύτερο ημίχρονο ο Μαγκανάκης.

Διαιτητής: ΣΠΥΡΑΚΟΣ Α.

Βοηθοί: ΚΩΤΣΗΣ Θ. – ΛΥΤΡΑΣ Ν.

ΑΟ ΠΑΛΑΙΡΟΥ(Καρελάκης): ΚΑΤΣΑΜΠΙΡΗΣ Δ, ΚΑΤΣΑΜΠΙΡΗΣ Β.(46’ ΣΤΡΙΦΤΑΡΗΣ), ΦΟΥΡΛΗΣ, ΤΣΟΥΝΑΚΑΣ(46’ΨΥΧΟΓΙΟΣ), ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ, ΖΟΥΜΗΣ, ΚΑΤΣΑΜΠΙΡΗΣ Ι.(74’ ΨΥΧΟΓΙΟΣ), ΤΣΑΚΑΛΗΣ, ΠΑΛΗΟΓΙΑΝΝΗΣ (74’ ΜΑΓΚΑΝΑΚΗΣ), ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣ, ΚΑΤΣΑΜΠΙΡΗΣ Α(74’ ΧΡΥΣΟΥΛΗΣ).

ΝΕΟΙ ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΥ(Κοντογιώργης): ΤΣΕΠΟ(46’ ΖΑΒΙΤΣΑΝΟΣ), ΜΠΑΡΙΑΜΗΣ, ΠΑΛΜΟΣ(35’ ΣΠΑΝΟΣ), ΚΙΤΣΑΙ, ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ, ΤΣΟΥΤΣΗΣ(63’ ΧΟΡΤΗΣ), ΦΙΛΙΠΠΑΣ, ΜΑΝΩΛΙΤΣΗΣ, ΠΑΤΣΟΥΛΙΝΗΣ(73’ ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ), ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΡΥΔΗΣ(63’ ΜΠΟΥΛΜΠΑΣΑΚΟΣ).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.