Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Επέστρεψε στις νίκες ο ΠΑΣ Πρέβεζα

Στις νίκες επέστρεψε σήμερα Σάββατο 20 Νοεμβρίου και ώρα 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας « Αθανασία Τσουμελέκα» ο ΠΑΣ Πρέβεζα, που επικράτησε του Α.Ο Μύτικα με 5-0 στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Α ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

Ως προς το αγωνιστικό κομμάτι, το πρώτο ημίχρονο δεν διεκδικούσε «δάφνες» ποιότητας με μοναδική ευκαιρία ένα σουτ του Μπαρλαγιάννη στο 10’ που απέκρουσε με τα ακροδάχτυλα ο Πατακιάρας. Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή τα πρώτα λεπτά, με τον Μύτικα να ισορροπεί το ματς μετά το 30’. Στο 40΄ ο διαιτητής έδειξε πέναλτι σε ανατροπή του Πόποτα από τον Μουρεχίδη, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται έντονα. Ο Βασιλείου ανέλαβε την εκτέλεση και από τα έντεκα βήματα έγραψε το 1-0 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο ΠΑΣ ανέβασε στροφές και πήρε μέτρα στο γήπεδο, χωρίς να αφήνει περιθώρια στους αντιπάλους και με το Σιδέρη να παίρνει το ματς πάνω του με δυο προσωπικά του γκολ και δυο ασιστ- γκολ. Στο 46’ ο Σιδέρης έγραψε το 2-0, στο 59’ διπλασίασε τα τέρματά του για το 3-0, ενώ στο 61’ απείλησε πάλι με τον Πατακιάρα να λέει ΟΧΙ. Στο 62’ ο Μύτικας έχασε κλασική ευκαιρία να μειώσει το σκορ με τον Νταλάρδα στην αντεπίθεση. Στο 64΄μετά από ασιστ-γκολ του Σιδέρη ο Johansen ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0, ενώ και το 5-0 ήρθε με τον Σιδέρη να δημιουργεί και τον Saleh να σπρώχνει τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 5-0.

Διαιτητής: ΚΑΤΣΑΜΠΙΡΗΣ Χ.

Βοηθοί: ΓΚΑΡΤΖΟΝΙΚΑΣ Η. – ΖΩΤΟΣ Δ.

ΠΑΣ Πρέβεζα(Μπέκας): ΚΩΤΣΗΣ(67’ ΤΣΟΛΚΑΣ), ΤΣΑΤΣΟΣ, ΡΑΜΜΟΣ, ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ, ΚΩΣΤΑΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ(67’ ΜΕΡΤΖΑΝΙ), JOHANSEN(76’ ΠΑΝΤΑΖΗΣ), ΠΟΠΟΤΑΣ(45’ SALEH), ΚΑΒΑΛΛΑΡΗΣ, ΣΙΔΕΡΗΣ, ΜΠΑΡΛΑΓΙΑΝΝΗΣ(76’ ΣΤΡΕΜΠΑΡΗ).

ΑΟ ΜΥΤΙΚΑ(Ναστούλης): ΠΑΤΑΚΙΑΡΑΣ, ΝΤΟΥΡΟΣ, ΖΑΡΚΑΝΤΩΝΗΣ, ΜΟΥΡΕΧΙΔΗΣ, DIAW(55’ ΔΗΜΟΥΛΙΑΣ), ΤΟΥΛΚΕΡΙΔΗΣ, ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ(80’ ΡΙΣΤΑΝΗΣ), ΝΤΟΝΤΗΣ, ΝΤΑΛΑΡΔΑΣ, ΜΙΧΑΛΗΣ(80’ ΝΑΤΣΟΣ), ΠΑΠΠΑΣ(59’ ΟΥΤΣΚΟΥΝΗΣ).

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.