Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ήττα στην Κέρκυρα για την Αναγέννηση, 3-0 η Λευκίμμη

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 18 Απριλίου στο γήπεδο Λευκίμμης με ώρα έναρξης 14:30 ο αγώνας της 5ης αγωνιστικής της Γ Εθνικής (5ος όμιλος) ανάμεσα σε Α.Ε Λευκίμμης και Αναγέννηση Άρτας, με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή να βρίσκει τους γηπεδούχους νικητές με τελικό σκορ 3-0.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν πολύ νωρίς το σκορ με κεφαλιά του Γαστεράτου για το 1-0 σε ένα ιδανικό ξεκίνημα για τους Κερκυραίους, οι οποίοι μπήκαν επιθετικά έχοντας και την πρωτοβουλία των κινήσεων. Η Αναγέννηση ισορρόπησε το ματς χωρίς όμως να απειλήσει, για το 1-0 του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ξαναβρήκαν γρήγορα τέρμα με τον Λούβρο από θέση τετ α τετ να νικάει τον Μήτσιο για το 2-0, ενώ στο 58’ ο Θεοδωράκης με μακρινό σουτ διαμόρφωσε το 3-0. Η Αναγέννηση απείλησε στη συνέχεια σε δυο φάσεις με τον Κραμπή χωρίς όμως αποτέλεσμα, για το τελικό 3-0.

Διαιτητής: Χατζηπαναγιώτου (Ηπείρου)

Βοηθοί: Μποσιάς (Ηπείρου) – Πάνος (Ηπείρου)

ΑΕ Λευκίμμης(Κορομπόκης):ΓΚΑΓΚΟΣ, ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ, ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ, MOCOVILLA, ΑΓΚΟΥΣΤΙΝ, ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ, ΤΟΥΡΣΙΔΗΣ, ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ, ΚΙΠΤΙΟΥ, ΤΣΕΒΑΝΕΔΗΣ, ΓΑΣΤΕΡΑΤΟΣ

ΓΑΣ Αναγέννης Άρτας(Νταλάκας): ΜΗΤΣΙΟΣ, ΧΙΣΟ, ΠΑΠΑΡΟΥΝΗ2, ΣΧΙΣΜΕΝΟ2, ΜΠΟΚΟΣ, ΓΟΥΛΑΣ, ΚΡΑΜΠΗΣ, ΜΠΑΛΑΔΗΜΑΣ, ΦΕΛΕΚΗΣ, ΝΑΣΤΟΣ, ΚΟΛΙΟΣ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.