Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου, 2023
spot_img
spot_img

Στην Γ Εθνική η Θύελλα Κατσικά – Αναλυτικά οι προβιβασμοί και υποβιβασμοί της ΕΠΣ Ηπείρου

Αναδιάρθρωση ερασιτεχνικών κατηγοριών ΕΠΣ Ηπείρου:

Α΄ Ερασιτεχνική Κατηγορία

Από την Α΄ Ερασιτεχνική Κατηγορία προβιβάζεται στη Γ΄ Εθνική το σωματείο “ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΣΙΚΑΣ”.

Υποβιβάζεται στη Β΄ Ερασιτεχνική Κατηγορία το σωματείο “Α.Ο. ΚΟΝΤΣΙΚΑΣ”, το οποίο είχε αποχωρήσει οικειοθελώς από το πρωτάθλημα ήδη πριν τη διακοπή των διοργανώσεων.

Στην Α΄ Ερασιτεχνική Κατηγορία προβιβάζονται 10 (δέκα) ομάδες, οι πρώτες 5 (πέντε) από κάθε όμιλο της Β΄ Ερασιτεχνικής. Πιο συγκεκριμένα προβιβάζονται τα σωματεία: “Α.Ο. ΖΩΟΔΟΧΟΣ”, “Α.Ο. ΝΕΟΧΩΡΟΠΟΥΛΟΥ”, “ΠΑΣΣΑΡΩΝ ΡΟΔΟΤΟΠΙΟΥ”, “Α.Ο. ΣΤΑΥΡΑΚΙΟΥ 2009”, “Α.Ε.Δ. ΠΩΓΩΝΑΤΟΣ”, “ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ”, “ΠΑΟ ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙΟΥ”, “ΠΑΣ ΠΗΓΩΝ ΛΟΥΡΟΥ”, “ΤΙΤΑΝ ΛΟΓΓΑΔΩΝ”, “ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ ΔΡΟΣΟΧΩΡΙΟΥ”.

Για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021 στην Α΄ Ερασιτεχνική Κατηγορία θα σχηματιστούν δύο όμιλοι. Ο διαχωρισμός των ομάδων θα γίνει βασει γεωγραφικών κριτηρίων και ανάλογα της έδρας που θα δηλώσει κάθε ομάδα για τους αγώνες της.

Β΄ Ερασιτεχνική Κατηγορία

Προβιβάζονται στην Α΄ Ερασιτεχνική οι ομάδες που αναφέρονται πιο πάνω.

Δεν υποβιβάζεται καμία ομάδα.

Στη Β΄ Ερασιτεχνική Κατηγορία προβιβάζονται 6 (έξι) ομάδες, οι τρεις (3) πρώτες από κάθε όμιλο της Γ΄ Ερασιτεχνικής. Πιο συγκεκριμένα προβιβάζονται τα σωματεία: “ΠΑΣ ΠΕΡΙΒΛΕΠΤΟΥ”, “Α.Ο. ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟΥ”, “ΠΑΟ ΚΟΝΙΤΣΑΣ”, “Α.Ε. ΔΑΦΝΟΥΛΑΣ”, “Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ”, “Α.Ε. ΓΙΑΝΝΕΝΑ”.

Για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021 στην Β΄ Ερασιτεχνική Κατηγορία θα σχηματιστούν δύο όμιλοι. Ο διαχωρισμός των ομάδων θα γίνει βασει γεωγραφικών κριτηρίων και ανάλογα της έδρας που θα δηλώσει κάθε ομάδα για τους αγώνες της.

Γ΄ Ερασιτεχνική Κατηγορία

Προβιβάζονται στη Β΄ Ερασιτεχνική οι ομάδες που αναφέρονται πιο πάνω.

Για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021 το πρωτάθλημα της Γ΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας θα διεξαχθεί σε έναν όμιλο.

Μετά τις δηλώσεις συμμετοχής οι οποίες θα πρέπει να κατατεθούν από 15/6 έως και 30/6, η Τεχνική Επιτροπή θα ανακοινώσει μέσω της Προκήρυξης τον καταρτισμό των ομίλων ανά κατηγορία και τον τρόπο διεξαγωγής των διοργανώσεων και της δίνεται η δυνατότητα να προβεί σε οποιαδήποτε αλλαγή θεωρεί απαραίτητη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ