Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δεν είχε την τύχη με το μέρος του ο ΠΑΣ Παλιάμπελα- Ήττα από τους Σφακιώτες

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 19/11 και ώρα 15:00 στο δημοτικό στάδιο Βόνιτσας στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Β ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας (Α Όμιλος) το παιχνίδι ανάμεσα στον Πας Παλιάμπελα και την ομάδα ΠΑΣ Σφακιώτες.

Οι γηπεδούχοι αν και δημιούργησαν φάσεις σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και έχασαν κλασικές ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ με σημαντικότερη το δοκάρι του Κατσαμπίρη στο πρώτο ημίχρονο έχασαν το ματς αφού οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν λάθος της άμυνας και άνοιξαν το σκορ στο 83ο λεπτό διαμορφώνοντας το 0-1 που ήταν και το τελικό σκορ του παιχνιδιού.

Διαιτητής: ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ

Βοηθοί: ΣΦΟΝΔΥΛΗ-ΚΟΛΙΤΣΗΣ

ΠΑΣ ΠΑΛΙΑΜΠΕΛΑ(ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ): ΠΑΝΤΑΖΗΣ, ΚΑΤΣΑΜΠΙΡΗΣ, ΝΤΑΛΑΣ, ΒΑΡΔΗΣ, ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ, ΤΖΑΚΩΣΤΑΣ, ΜΑΝΤΖΟΥΤΣΟΣ(46’ ΛΥΤΡΑΣ), ΦΕΣΣΑΣ, ΚΟΥΤΣΟΓΙΩΡΓΟΣ(85’ ΖΙΑΒΡΑΣ), ΚΑΤΣΕΝΟΣ(73’ ΚΟΥΡΚΟΥΛΑΣ).

ΠΑΣ ΣΦΑΚΙΩΤΕΣ(ΖΑΚΥΝΘΙΝΟΣ): ΣΑΝΤΑΣ, ΜΠΡΕΓΚΟΥ, ΛΑΖΑΡΗΣ, ΣΕΡΔΙΝΙΑΡΗΣ, ΒΕΝΕΤΗΣ(57’ ΖΑΚΥΝΘΙΝΟΣ), ΝΑΝΟΣ-ΒΕΡΥΚΙΟΣ, ΡΕΚΑΤΣΙΝΑΣ(46’ΚΑΛΔΑΝΗΣ), ΣΚΙΑΔΑΡΕΣΗΣ(54’ ΜΠΙΤΑ), ΛΑΖΑΡΗΣ, ΚΤΕΝΑΣ, ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ(63’ ΦΙΛΙΠΠΑΣ).

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.