Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Με Μηλιώνη έπιασε κορυφή ο Απόλλων Πάργας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 9 Νοεμβρίου και ώρα 15:00 στο γήπεδο Μεσοποτάμου ο αγώνας της 8ης αγωνιστικής της Α ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας ανάμεσα στον γηπεδούχο Απόλλωνα Πάργας και την ΑΕ Πρέβεζας, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη με τελικό σκορ 2-0.

Στην έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Περικλή Βασιλάκη.

Η ομάδα του Λευτέρη Βέρμπη με τη σημερινή της νίκη βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 18 βαθμούς, 6 νίκες και μια ισοπαλία, και με ένα αγώνα λιγότερο.

Τα μοναδικά γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Μηλιώνης(2) στο δεύτερο μέρος.

Την επόμενη αγωνιστική ο Απόλλων Πάργας δοκιμάζεται στην έδρα του Κεραυνού Θεσπρωτικού, ενώ η Α.Ε Πρέβεζας υποδέχεται στην έδρα της την ΑΕΝ Σαμψούντας.

Διαιτητής: Κατσαμπίρης Χ.

Βοηθοί: Λάζαρης Γ. – Ράπτης Χ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ(Βέρμπης): ΖΕΡΗΣ, ΚΩΤΣΙΑΣ, ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΠΑΚΟΣ, ΠΑΠΠΑΣ(71′ ΒΕΚΙΟΣ), ΓΚΙΓΚΙΖΓΙΑΝ, ΣΙΔΕΡΗΣ(58′ ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ), ΜΗΛΙΩΝΗΣ, ΦΟΥΝΤΖΟΥΛΑΣ, ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ(68′ ΚΙΖΙΡΟΓΛΟΥ).

Α.Ε ΠΡΕΒΕΖΑΣ(Μπέκας): ΣΚΑΡΠΟΣ, ΣΠΑΝΟΣ, ΝΤΕΝΤΗΣ, ΤΣΟΥΤΣΗΣ, ΖΙΩΓΚΑΣ, ΖΙΑΙ(54′ ΤΣΟΥΜΕΛΕΚΑΣ), ΤΑΣΣΗΣ(70′ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ), ΓΕΡΟΝΙΚΟΛΟΣ(82′ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ), ΝΤΟΜΑΤΑΣ(87′ ΝΤΕΝΤΕΣ), ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΣ, ΔΗΜΟΥΛΙΑΣ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.