Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Έφυγαν με το διπλό οι Ίωνες από τον Λευκάτα

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 16:00 στο γήπεδο Σφακιωτών ο αγώνας της 2ης αγωνιστικής του Α Ομίλου της Β ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας ανάμεσα στον γηπεδούχο ΠΑΕ Λευκάτα 2000 και τους ΠΑΣΠ Λευκ. Οι Ίωνες, με τους φιλοξενούμενους να φεύγουν με το διπλό με τελικό σκορ 1-3.

Ως προς το αγωνιστικό κομμάτι οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι με τον Τζινέρη Λ. που εκτέλεσε εύστοχα ο Κοντογιάννης Π. για το 0-1 του ημιχρόνου.

Ο Λευκάτας ισοφάρισε στο 65΄ με τον Παναγιώτου για το 1-1 αλλά ο Καταγής βρήκε δίχτυα για τους Ίωνες για το 1-2. Οι γηπεδούχοι έχασαν πέναλτι με τον Θεοχάρη που έστειλε τη μπάλα ελάχιστα πάνω από το δοκάρι στην πιο κλασική τους ευκαιρία να στείλουν το ματς στα ίσα. Οι φιλοξενούμενοι δεν συγχώρησαν και πέτυχαν ένα ακόμη τέρμα για το 1-3 και κλείδωσαν τη νίκη και τους τρεις βαθμούς της αγωνιστικής.

Διαιτητής: ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ Π.

Βοηθοί: ΝΤΟΜΑΡΗΣ Θ. – ΠΑΠΠΑΣ Φ.

ΠΑΕ Λευκάτας 2000(Βακουφτσής): ΜΕΤΑΞΑΣ, ΦΙΛΙΠΠΑΣ(46’ ΦΕΤΣΗΣ), ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ, ΓΡΙΒΑΣ, BILANI, ΘΕΟΧΑΡΗΣ, ΥΦΑΝΤΗΣ(57’ ΛΑΥΡΑΝΟΣ), ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ, ΤΣΙΠΗΣ(88’ ΓΙΑΠΛΕΣ), ΚΑΡΑΒΟΚΥΡΗΣ(46’ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ), ΑΘΑΝΙΤΗΣ.

ΠΑΣΠ Λευκ. Οι Ίωνες(Φούντογλου): ΜΟΣΧΟΣ, ΣΠΑΝΟΣ, ΡΕΤΣΙΣ(69’ ΝΙΚΑΡΗΣ), ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ Π., ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΣ, ΚΑΤΑΓΗΣ Σ., ΒΕΡΓΙΝΗΣ, ΛΕΖΟΣ, ΦΥΤΟΠΟΥΛΟΣ(94΄ΣΟΥΜΠΟΥΛΗΣ), ΤΖΙΝΕΡΗΣ Λ.(68’ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ Β.), ΤΖΙΝΕΡΗΣ Α(46’ ΝΙΑΦΑΣ).

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.