Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Νίκη με ανατροπή για τον Α.Ο Μύτικα μέσα στον Ηρακλή Αγίου Γεωργίου

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 20 Οκτωβρίου και ώρα 11:00 στο γήπεδο Αγίου Γεωργίου ο αγώνας του Β Ομίλου της Β ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας ανάμεσα στον Ηρακλή Αγίου Γεωργίου και τον Α.Ο Μύτικα, με τους φιλοξενούμενους να φεύγουν με το διπλό με τελικό σκορ 1-2.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 20’ με σουτ του Κολιού Κ. για το 1-0. Στο 26’ σε αντεπίθεση ο τερματοφύλακας του Α.Ο Μύτικα Νόβας δέχτηκε την κόκκινη κάρτα για φάουλ στον Κίτσιο εκτός περιοχής ως τελευταίο παίχτη, με τον Νόβα να αποχωρεί από το ματς και να αφήνει την ομάδα του με δέκα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Κίτσιος δέχτηκε την δεύτερη κίτρινη του διαιτητή σε φάουλ στον Γερασίμου και αποχώρησε από το ματς αποκαθιστώντας την αριθμητική ισορροπία. Ο Μύτικας ανέβηκε ψάχνοντας το γκολ και στο 57’ έχασε κλασική ευκαιρία όταν ο Bardhaj βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση αλλά προτίμησε να πασάρει στον Βερύκιο που δεν ακολουθούσε την φάση. Στο 75’ ο Γερασίμου σούταρε με τον Χρήστου να αποκρούει και τον Ράμμο να παίρνει την ασίστ και να γράφει το 1-1. Στο 86΄ ο Γερασίμου λύτρωσε την ομάδα του στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-1 και δίνοντας την νίκη  και τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Διαιτητής: ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ Θ.

Βοηθοί: ΚΕΦΗΣ Γ. – ΛΑΙΝΑΣ Χ.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ(Γάκης):ΧΡΗΣΤΟΥ, SUKU, ΖΑΒΑΛΗΣ, ΡΙΖΟΣ Β., ΡΙΖΟΣ Α., ΚΙΤΣΙΟΣ Π.(81’ ΚΩΣΤΑΚΟΣ), ΚΙΤΣΙΟΣ, ΛΑΝΟΥ, ΚΟΛΙΟΣ Κ., ΚΟΛΙΟΣ Α., ΕΞΑΡΧΟΣ.

Α.Ο Μύτικα(Κωστής): ΝΟΒΑΣ Τ.(26’ ΡΑΠΤΗΣ), ΝΙΤΣΑΣ, ΚΟΥΚΑΙ, ΝΙΧΩΡΙΤΗΣ, ΝΟΒΑΣ Α., ΡΑΜΜΟΣ, ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ(87’ ΦΑΡΜΑΚΗΣ), ΒΡΥΩΝΗΣ, ΜΠΑΚΟΛΑΣ, BARDHAJ(76’ ΝΟΒΑΣ Γ.), ΒΕΡΥΚΙΟΣ(65’ ΒΕΡΜΠΗΣ).

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα.

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.