Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Βασίλης Ξανθόπουλος: ”Είμαι σίγουρος πως θα επιστρέψω στην ομάδα κάποια μέρα κοντά σε όλους αυτούς που με αγάπησαν και με στήριξαν”

Ο πρώην τεχνικός του ΠΑΣ Πρέβεζα, Βασίλης Ξανθόπουλος προχώρησε στην παρακάτω δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα του σωματείου για τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Δ.Σ. του Π.Α.Σ. Πρέβεζα για την αγάπη, την εκτίμηση και το σεβασμό προς το πρόσωπο μου, ως άνθρωπο και ως προπονητή. Νιώθω τεράστια αγάπη και ευγνωμοσύνη για την πόλη και τον Π.Α.Σ. Πρέβεζα, για όσα μου προσέφεραν όλες τις φορές που συνεργασθήκαμε και η συναινετική λύση της συνεργασίας μας, είναι απλώς ένα μικρό διάλειμμα.

Είμαι σίγουρος πως θα επιστρέψω στην ομάδα κάποια μέρα κοντά σε όλους αυτούς που με αγάπησαν και με στήριξαν. Τέλος θα ήθελα να ευχηθώ στο νέο Δ.Σ. του Π.Α.Σ. και ιδιαίτερα στον πρόεδρο Βασίλη Τριάντο, υγεία, καλή επιτυχία και καλή χρονιά».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.