Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ήττα αλλά πρόκριση στην επόμενη φάση για την Ένωση Σινώπης Αρχαγγέλου.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 31 Μαρτίου και ώρα 16:00 στο γήπεδο Ζαλόγγου «Νεστορίδη» η 2η αγωνιστική των αγώνων των Play- off της Β ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας ανάμεσα σε Νέα Σινώπη και Ίωνες Αγίου Νικολάου, με τους φιλοξενούμενος να παίρνουν τη νίκη με 0-1 αλλά όχι και την πρόκριση στην επόμενη φάση που οδηγεί στην Α ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

To μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Mecolli με απευθείας εκτέλεση φάουλ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Στο 70’ του αγώνα οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10’ αφού ο διαιτητής του αγώνα κ. Ρούσος απέβαλλε με κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη) τον ποδοσφαιριστή Νικάρη.

Διαιτητής: ΡΟΥΣΟΣ Ν.

Βοηθοί: ΓΚΑΡΤΖΟΝΙΚΑΣ Η. – ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΟΥ Ε.

Ν. ΣΙΝΩΠΗ (Παπαδόπουλος): ΣΠΥΡΑΚΟΣ, ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΤΟΥΜΑΝΙΔΗΣ, ΣΠΥΡΑΚΟΣ Σ., ΑΗΔΩΝΗΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Σ.(76’ ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ), ΧΑΝΤΖΑΡΑΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ, ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ(80’ ΟΥΖΟΥΝΟΓΛΟΥ), ΣΤΑΥΡΑΚΑΣ(46’ ΜΠΟΥΖΟΥΚΗΣ).

ΠΑΣΠ. ΛΕΥΚ ΟΙ ΙΩΝΕΣ: ΜΟΣΧΟΣ, ΦΟΥΝΤΟΓΛΟΥ, ΣΠΑΝΟΣ Σ., ΛΕΖΟΣ, ΚΑΤΑΓΗΣ(84’ ΣΟΥΜΠΟΥΛΗΣ), ΠΑΤΡΙΚΙΟΣ, ,MECOLLI, ΒΕΡΓΙΝΗΣ, ΝΙΚΑΡΗΣ, ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΣ, ΤΖΙΝΕΡΗΣ(51’ ΚΑΤΣΑΒΡΙΑΣ-64’ ΣΠΑΝΟΣ Ε.).

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.