Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Με βραβεύσεις και πολύ κέφι μέχρι το πρωί ο ετήσιος χορός του ΠΑΣ Θύελλα (φώτο)

Πραγματοποιήθηκε χθες Σάββατο 16 Μαρτίου 2019, στο Sozos Inn Hotel στη Βόνιτσα ο ετήσιος χορός του ΠΑΣ Θύελλα.

Στον χορό παρευρέθηκε σύσσωμο  το Δ.Σ., το τεχνικό team, ποδοσφαιριστές, παλαίμαχοι παίχτες, φίλοι της ομάδας, άνθρωποι από το χώρο του ποδοσφαίρου και πρόσωπα από το χώρο της πολιτικής, οι οποίοι διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με ζωντανή ορχήστρα με δημοτική μουσική με τους Κώστα και Μάκη Αριστόπουλο στο κλαρίνο και στο τραγούδι τον Γιώργο Καψάλη και την Ξένια Βέρρα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγιναν βραβεύσεις παλιών ποδοσφαιριστών και ανθρώπων που έχουν σταθεί στην ομάδα από το πρώτο ξεκίνημά της, με τις περισσότερες να γίνονται από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Βραβεύτηκε επίσης ο Πρόεδρος του ΠΑΣ Παλιάμπελα κ. Ρούσος-Μπεκερτζής Απόστολος από τον προπονητή της ομάδας κ. Στασινό Ηρακλή για την προσφορά του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της περιοχής και ως ο παλαιότερος παράγοντας από το έτος 1976.

Μια ακόμη βράβευση που απέσπασε το χειροκρότημα όλων ήταν η βράβευση του αθλητή Μπακοχρήστου Δημήτριου, παγκόσμιου πρωταθλητή Ευρώπης και Ολυμπιονίκη της Άρσης Βαρών, τον οποίο βράβευσε ένας ακόμη μεγάλος αθλητής ο κ. Μπενέκος Χρήστος, γυμναστής της ομάδας του ΠΑΣ Θύελλα, πρωταθλητής πάλης και άρσης βαρών, 4ος στον κόσμο, προπονητής του Παναθηναϊκού για 14 χρόνια με μεγάλες διακρίσεις ως Παγκόσμιος Πρωταθλητής και Πρωταθλητής Ευρώπης.

Powered by flickr embed.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.