Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δεν έλυσαν τις διαφορές τους Πανλευκάδιος και Αχέρων

Διεξήχθη σήμερα Τετάρτη 06 Μαρτίου 2019 και ώρα 15:30 στο Δημοτικό Στάδιο Λευκάδας ο αγώνας της Ημιτελικής φάσης της 1ης αγωνιστικής του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας ανάμεσα στον γηπεδούχο Πανλευκάδιο και τον φιλοξενούμενο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου με τις δυο ομάδες να έρχονται ισόπαλες με τελικό σκορ 1-1.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Πανλευκάδιος κατάφερε στο 15΄του αγώνα να βρει δίχτυα μετά από ωραίο κλέψιμο της μπάλα από τον Ορφανό μέσα από τα χέρια του τερματοφύλακα Κάτσενου κάνοντας το 1-0.  Στο 32΄ο Κούσης έφερε το ματς στα ίσια μετά από κεφαλιά πάσα του Φέτση κάνοντας το 1-1 όπου ήταν και το σκορ του αγώνα.

Στην επανάληψη και μόλις στο 49΄ο Πανλευκάδιος είχε δοκάρι από εκτέλεση φάουλ του Κούτσικου αλλά με το σκορ να παραμένει στο 1-1. Ενώ στο 70΄ο Αχέρων είχε μια καλή ευκαιρία να σκοράρει αλλά με τον Λιάσκο να διώχνει το σουτ του Φράγκου. Στο 77΄ και 81΄ πάλι ο Κούτσικος προσπάθησε  με σουτ να βρει δίχτυα αλλά με τον Κάτσενο να του λέει όχι ενώ την τελευταία καλή ευκαιρία του αγώνα είχε ο Αχέρων με τον Κυριάκη αλλά και εκεί το σκορ παρέμεινε στο 1-1 και πλέον το ποιος θα πάρει το εισιτήριο για την τελικό του Κυπέλλου θα κριθεί στο μεταξύ τους επαναληπτικό αγώνα στο Καναλάκι.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΖΙΩΓΑΣ Α.

ΒΟΗΘΟΙ: ΤΣΟΓΚΑΣ Α. – ΠΑΤΣΗΣ Ι.

ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΣ (ΚΑΤΗΦΟΡΗΣ): ΛΙΑΣΚΟΣ, ΚΟΚΟΛΗΣ (ΤΖΟΛΟΣ 86΄), ΚΟΛΑΓΚΙ (ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ 89΄), ΤΣΙΑΒΟΣ, ΚΟΥΜΠΗΣ, ΦΛΟΥΔΑΣ, ΚΟΚΟΛΗΣ, ΤΟΥΡΓΕΛΗΣ, ΓΑΖΗΣ (ΑΡΓΥΡΟΣ 67΄), ΟΡΦΑΝΟΣ (ΚΑΡΕΛΗΣ 78΄), ΚΟΥΤΣΙΚΟΣ.

ΠΑΣ ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ (ΤΖΙΜΑΣ – ΝΑΣΤΟΥΛΗΣ): ΚΑΤΣΕΝΟΣ, ΖΔΡΑΒΟΣ-ΡΙΖΟΣ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ (ΕΛΕΖΙ 46΄) , ΦΡΑΓΚΟΣ, ΠΑΝΟΣ, ΤΣΑΓΚΑΛΙΔΗΣ (ΛΟΥΚΟΥΜΗΣ 55΄), ΦΕΤΣΗΣ (ΝΙΚΟΛΑΟΥ 66΄), ΚΟΥΣΗΣ, ΜΠΕΛΛΟΣ, ΤΖΙΜΑΣ, ΜΗΛΙΟΣ (ΚΥΡΙΑΚΗΣ 82΄).

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.