Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Απέδρασαν με το διπλό οι Ίωνες από τον Άρη

Με το διπλό απέδρασαν οι Ίωνες σήμερα Κυριακή 2 Δεκεμβρίου από τον Άγιο Θωμά αφού επικράτησαν του Άρη Πρέβεζας με σκορ 1-4 για την 6η αγωνιστική της Β ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας (Β Όμιλος).

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 38’ με γκολ του Σπανού για το 0-1, ενώ ο Καρασαββίδης μετά από πολλές κλασικές ευκαιρίες έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα στο 43’ για το 1-1 του ημιχρόνου.

Στο 48’ ο Σπανός ανατράπηκε από τον Ναστούλη στη μεγάλη περιοχή με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα και τον Ζύγα να αναλαμβάνει εύστοχα την εκτέλεση για το 1-2. Στο 50’ ο Ζύγας πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο ματς σε 2 λεπτά έκανε το 1-3, ενώ το τελικό 1-4 διαμόρφωσε ο Σπανός στο 70’, διπλασιάζοντας και αυτός τα τέρματά του.

Διαιτητής: ΣΙΣΚΑΣ Σ.

Βοηθοί: ΝΤΟΜΑΡΗΣ Α.- ΝΤΟΥΣΚΟΣ Σ.

 

ΑΡΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ (Ορφανός): ΜΠΑΛΑΦΑΣ, ΚΑΤΣΑΝΟΣ, ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ, ΝΑΣΤΟΥΛΗΣ, ΤΣΟΚΑΣ, ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ, ΝΤΙΛΟ, ΜΗΤΣΑΚΟΣ(77’ ΟΡΦΑΝΟΣ), ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ, ΔΑΡΔΑΜΑΝΗΣ, ΚΑΤΡΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ(56’ ΓΕΩΡΓΙΟΥ).

ΠΑΣΠ ΛΕΥΚ. ΟΙ ΙΩΝΕΣ(Φούντογλου Ν.): ΜΟΣΧΟΣ, ΛΕΖΟΣ, ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΖΥΓΑΣ, ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ, ΝΙΚΑΡΗΣ, ΠΑΤΡΙΚΙΟΣ(73’ ΣΟΥΜΠΟΥΛΗΣ), ΦΟΥΝΤΟΓΛΟΥ Δ., ΚΑΤΑΓΗΣ, ΣΠΑΝΟΣ, ΦΥΤΟΠΟΥΛΟΣ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.