Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ανατροπή και ισόπαλο το ματς ανάμεσα στον Άρη και την Α.Ε. (Φώτο)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 11 Νοεμβρίου και ώρα 15:00 στο γήπεδο Αγίου Θωμά ο αγώνας της 3ης αγωνιστικής του Α Ομίλου της Β ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας ανάμεσα στον Άρη Πρέβεζας και την Α.Ε Πρέβεζας, με το παιχνίδι να τελειώνει ισόπαλο 2-2.

Οι παίκτες της Α.Ε. μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και πολύ γρήγορα έκαναν το 0-1 με τον Τάσση όπου ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο πάλι η Α.Ε. είχε την κατοχή της μπάλας, με τον Γκουνέλα να διαμορφώνει το 0-2 και ενώ οι  τρεις βαθμοί φαίνονταν ότι είχαν μπει στο πουγκί της Α.Ε. Πρέβεζας, ο Άρης Πρέβεζας δεν είχε παραδώσει τα όπλα. Οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Χαλκή σε 1-2 ενώ η ανατροπή ήρθε από τον Παπαγιάννη όπου έφερε το ματς στα ίσια σε 2-2 με τις δυο ομάδες να μοιράζονται τους βαθμούς της αγωνιστικής.

Διαιτητής: ΚΑΤΣΑΜΠΙΡΗΣ Χ.

Βοηθοί: ΠΑΤΣΗΣ Ι. ΣΙΣΚΑΣ Σ.

ΑΡΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ(ΟΡΦΑΝΟΣ): ΜΠΑΛΑΦΑΣ, ΜΙΧΑΗΛΟΓΛΟΥ, ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ, ΝΑΣΤΟΥΛΗΣ, ΚΟΤΕΝΟΓΛΟΥ, ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΟΡΦΑΝΟΣ, ΔΑΡΔΑΜΑΝΗΣ, ΤΣΟΚΑΣ, ΧΑΛΚΗΣ.

ΑΝΑΠΛ/ΚΟΙ: ΚΑΤΡΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΗΤΣΑΚΟΣ.

Α.Ε ΠΡΕΒΕΖΑΣ(ΜΠΕΚΑΣ): ΒΑΡΔΗΣ, ΤΣΑΤΣΟΣ, ΝΤΕΝΤΗΣ , ΤΣΟΥΤΣΗΣ, DEDI T., ZIAI, ΤΑΣΣΗΣ, ΣΠΑΝΟΣ, ΣΚΟΥΝΕΛΑΣ, ΓΚΑΡΤΖΟΝΙΚΑΣ, ΚΑΤΩΓΙΑΝΝΗΣ.

ΑΝΑΠΛ/ΚΟΙ: ΣΤΑΧΤΙΑΡΗΣ, ΒΑΝΙΩΤΗΣ, BEZATI, ΣΚΑΡΠΟΣ, ΝΤΕΝΤΗΣ, ΖΗΣΗΣ, ΚΩΣΤΗΣ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.