Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ραντεβού με την ιστορία του έχει ο ΠΑΣ ΘΥΕΛΛΑ.

Νέα σελίδα ανοίγει για την ομάδα Πας Θύελλα 2015 όπου ξαναδημιουργήθηκε μετά από χρόνια απουσίας στα Ποδοσφαιρικά δρώμενα της περιοχής.

Η ομάδα αν και ξεκινά με το όνομα ΠΑΣ ΘΥΕΛΛΑ 2015 κουβαλάει στις πλάτες της αρκετά χρόνια ιστορίας αφού μέχρι το 1983 αγωνιζόταν στην τότε ΕΠΣ Ηπείρου. Μετά από χρόνια απουσίας  θα δώσει ξανά φέτος το παρόν στο Πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας στην ΄Β κατηγορία με νέους ανθρώπους στο Δ.Σ.  που έχουν όρεξη για δουλειά ώστε η ομάδα να κάνει μια καλή πορεία στην νέα αγωνιστική χρονιά 2017-2018.

Το Δ.Σ. της ομάδας μας απέστειλε στο GoSports.gr την παρακάτω ανακοίνωση :

«Στην β’ Κατηγορία του πρωταθλήματος της ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ, θα αγωνίζεται ο ΠΑΣ ΘΥΕΛΛΑ 2015. Η ομάδα του Μοναστηρακίου, που αγωνιζόταν μέχρι το 1983, στην τότε ΕΠΣ Ηπείρου, δημιουργήθηκε από την αρχή. Με σήμα το πλατανόφυλλο, από τα αιωνόβια πλατάνια που δεσπόζουν στο χωριό και χρώματα το μπλε και το λευκό, από τα νερά για τα οποία έχει γίνει διάσημο. Με Διοικητικό Συμβούλιο που απαρτίζεται από νέους ανθρώπους με όρεξη, με ποδοσφαιριστές έτοιμους να τιμήσουν την φανέλα και τον τόπο τους και ένα χωριό σύσσωμο να την στηρίζει, η ομάδα δηλώνει έτοιμη να παίξει σημαντικό ρόλο στην πρόκληση του Πρωταθλήματος και του κυπέλλου, που αρχίζει σε λίγες μέρες

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.