Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Υποτάχθηκε στον Αχέρων Καναλακίου η Α.Ε Πρέβεζας

Διεξήχθη σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018 στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας «Αθανασία Τσουμελέκα» το παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής της Α ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας ανάμεσα  στην Α.Ε Πρέβεζας και τον ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν μια επιβλητική νίκη.

Οι παίχτες του Χρήστου Τζίμα έδειξαν από την αρχή τις επιθετικές τους ορέξεις και προηγήθηκαν μόλις στο 3’ με γκολ του Κόκκαλη μετά από σέντρα του Ζιάκα, στο 8’ ο Καρίπογλου με κεφαλιά διαμόρφωσε το 0-2, ενώ ο Ζάκκας έκανε στο 11’ το 0-3. Στο 24’ κεφαλιά του Καρασαββίδη για την Ένωση πέρασε λίγο άουτ, ενώ ο Τσομπάι στο 26’ πλάσαρε λίγο άουτ. Στο 35’ ο Ζήσης δε μπορεί να νικήσει τον Βαρδή σε τετ α τετ, ενώ στο 42’ ο Ζιώγκας σκόραρε για το 1-3, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα γκολ έπεφταν βροχή από την ομάδα του Αχέρων Καναλακίου. Ο Κόκκαλης με δεύτερο προσωπικό του γκολ διαμόρφωσε το 1-4 στο 55’. Στο 62’ ο Νταλάρδας δε μπόρεσε να πλασάρει και να μειώσει το σκορ, ενώ στο 72’ ο Τσομπάι σκόραρε για το 1-5. Το 1-6 ήρθε στο 76’ με σουτ του Παππά, το 1-7 στο 79’ με τον Νικολάου, το 1-8 στο 80’ με δεύτερο προσωπικό γκολ του Τσομπάι. Το 1-9 διαμορφώθηκε με αυτογκόλ ενώ το τελικό 1-10 έγινε στο 87’ με σουτ του Hoxha.

Διαιτητής: ΓΚΟΥΜΑΣ Γ.

Βοηθοί: ΝΑΣΤΟΣ-ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΟΥ

Α.Ε Πρέβεζας(Τάγγας): ΒΑΡΔΗΣ, ΝΤΕΝΤΕΣ(31’ ΒΑΛΑΡΗΣ), ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ, ΖΙΩΓΚΑΣ, ΣΠΑΝΟΣ, ΤΑΣΣΗΣ, ΖΑΡΚΑΝΤΩΝΗΣ, ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΣ, ΝΤΑΛΑΡΔΑΣ, ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ(75’ ΖΗΣΗΣ), ΣΚΑΡΠΟΣ(15’ ΒΑΝΙΩΤΗΣ).

ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου(Τζίμας): ΛΙΑΣΚΟΣ, ΜΥΖΕΚΙΑΡΙ, ΞΕΝΟΣ, ΚΟΚΚΑΛΗΣ(56’ ΝΙΚΟΛΑΟΥ), HOXHA, ΚΑΡΙΠΟΓΛΟΥ(77’ ΓΕΩΡΓΙΟΥ), ΖΗΣΗΣ(46’ ΚΟΛΙΟΣ), ΠΑΠΠΑΣ, ΤΣΟΜΠΑΙ, ΛΟΥΚΟΥΜΗΣ, ΖΑΚΚΑΣ(60’ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ).

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.