Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Πέρασε από Νικόπολη και έπιασε κορυφή ο Άγιος Πέτρος

Ο Άγιος Πέτρος έφυγε με το διπλό σήμερα από το γήπεδο Αγίου Θωμά επικρατώντας του Α.Σ Νικόλη με 0-1 στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής, 4ης του Γ Γύρου, του Α Ομίλου της Β ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας και εκμεταλλευόμενος το ρεπό των Σφακιωτών έπιασε κορυφή.

Το μοναδικό γκολ που έκρινε την αναμέτρηση μπήκε στο 27’ όταν ο ρέφερι έδειξε την άσπρη βούλα σε υπόδειξη για χέρι των γηπεδούχων και ο Ρέτση νίκησε τον Λογοθέτη για το 0-1. Στο 36’ η Νικόπολη έχασε κλασική ευκαιρία να ισοφαρίσει το ματς με την κεφαλιά του Βάσσιου να βρίσκει το δοκάρι για το 0-1 του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και οι δυο ομάδες έψαχναν το γκολ, σε ένα ματς δυνατό με ένταση και πάθος, χωρίς όμως αποτέλεσμα για το τελικό 0-1.

Την επόμενη αγωνιστική ο Άγιος Πέτρος αγωνίζεται στην έδρα του ΠΑΣ Παλιάμπελα, ενώ η Νικόπολη θα κάνει το ρεπό της.

Διαιτητής: ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ Δ.

Βοηθοί: ΚΕΦΗΣ Γ. – ΠΑΠΠΑΣ Φ.

ΑΣ ΝΙΚΟΠΟΛΗ(Μπέκας): ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ, ΦΩΤΙΚΑΣ, ΚΙΤΣΑΝΤΑΣ, ΠΑΠΑΚΟΣΜΑΣ, ΚΙΣΤΗΣ, ΜΗΤΣΙΟΣ,ΚΟΥΤΡΑΣ, ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΣ, ΒΑΣΣΙΟΣ, ΜΙΤΑ, ΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ.

ΑΝΑΠΛ/ΚΟΙ: ΣΑΒΒΑΣ, ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ, ΣΩΤΗΡΙΟΥ, ΜΠΟΜΠΟΡΗΣ, ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ, ΣΦΗΚΑΣ, ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ.

ΑΓΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ(Φούντογλου): ΣΑΝΤΑΣ, ΛΕΖΟΣ, ΔΡΑΚΟΝΤΑΕΙΔΗΣ, ΜΠΟΥΡΔΑΡΑΣ, ΡΕΤΣΗ, ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, ΚΑΤΗΦΟΡΗΣ Γ., ΗΛΙΑΔΗΣ, ΦΥΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΟΥΝΤΟΓΛΟΥ, ΚΟΓΚΩΤΣΗΣ.

ΑΝΑΠΛ/ΚΟΙ: ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ, ΜΑΡΓΕΛΗΣ, ΚΑΤΗΦΟΡΗΣ, ΒΕΝΕΤΗ, ΠΑΞΙΝΟΣ, ΚΟΛΥΒΑΣ, ΠΑΤΡΙΚΙΟΣ, ΣΚΛΗΡΟΣ Γ., ΣΚΛΗΡΟΣ Δ.

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.