Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Στους «4» προκρίθηκε ο Αμβρακικός -Εύκολα 4-0 τον ΠΑΣ Πρέβεζα στη Βόνιτσα (Photo).

Ο ΠΑΣ Αμβρακικός Βόνιτσας πήρε το «εισιτήριο» για την 3η Φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας, καθώς νίκησε εύκολα 4-0 τον ΠΑΣ Πρέβεζα.

Η ομάδα της Βόνιτσας εξασφάλισε άνετα την πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου, χάρη σε δύο γκολ από τον Βασίλα και από ένα Καλογερής και Ορφανός.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν από νωρίς το σκορ μόλις στο 7΄με τον Καλογερή για το 1-0 όπου ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Στην επανάληψη και στο 55΄ ο Ορφανός βρίσκει δίχτυα για το 2-0, ενώ στο 58′ ο Βασίλας διαμορφώνει το 3-0. Το κερασάκι στην τούρτα πέτυχε ο Βασίλας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι για το τελικό 4-0.

Διαιτητής: ΚΑΤΣΑΜΠΙΡΗΣ Χ.

Βοηθοί: ΝΑΣΤΟΣ Ζ. – ΛΥΤΡΑΣ Ν.

ΠΑΣ Αμβρακικός Βόνιτσας (Κονιδάρης-Χαντζάρας): Τρανουλίδης, Νταλάρδας (Κυριακίδης 7΄ (Μανωλίτσης 31′)), Βασίλας, Ιασωνίδης (Θεριανός 61΄), Μπουρδούβαλης, Βλάχος, Μπούζι, Ορφανός (Κούτσικος 69΄), Καλογερής (Καππές 69΄), Καταγής, Βρεττός.

ΠΑΣ Πρέβεζα (Γεωργαλής): Μπάρης, Καραγεώργος, Γεωργαλής, Σέργης, Ξένος, Τσόκας, Τουλκερίδης (Πανταζής 80΄), Σκαμνέλος, Μπατουδάκης (Παππάς 46′), Γεωργουσόπουλος, Λιόντης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.