Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Με νίκη έκλεισε τον 2ο γύρο ο ΠΑΣ Αχέρων – Βελτιωμένος ο Άγιος Βαρνάβας (Photo).

Με νίκη έκλεισε τον δεύτερο γύρο του Β΄Ομίλου του Πρωταθλήματος της Β΄ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου κόντρα στον Άγιο Βαρνάβα Λούρου.

Ο αγώνας διεξήχθη σήμερα Κυριακή 12/03 και ώρα 11:00 στο γήπεδο Λούρου για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν το τρίποντο με γκολ του Κώτση (0-1).

Πλέον οι δυο ομάδες αναμένουν την κλήρωση για την διεξαγωγή του 3ου γύρου και με τον ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου να έχει κατακτήσει τη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 30 βαθμούς, ενώ από τη μεριά του Άγιου Βαρνάβα Λούρου βρίσκεται στην 5 θέση με 15 βαθμούς αλλά με την βελτίωση της ομάδας να είναι αξιέπαινη. Μια ομάδα με το ρόστερ να είναι σε μικρή ηλικία και μέσα από την καλή δουλειά του προπονητή Γρηγόρη Μπάκα να βελτιώνεται συνεχώς.

Διαιτητής: ΡΟΥΣΟΣ Ν.

Βοηθοί: ΤΣΟΓΚΑΣ Α. – ΜΠΑΚΑΡΑ Β.

ΑΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΡΝΑΒΑ ΛΟΥΡΟΥ(Μπάκας):ΠΑΠΙΓΚΙΩΤΗΣ, ΝΟΚΑ, ΜΠΑΚΑΣ(88’ ΓΚΕΜΑΣ), ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΣ, ΜΠΑΙΡΑΜΙ, ΓΙΩΤΗΣ, ΣΑΛΜΑΣ, ΝΑΣΤΟΥΛΗΣ(77’ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ), ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ, ΣΙΣΚΑΣ, ΣΤΟΥΠΑΣ(59’ ΣΕΝΤΑΡΙ).

ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ(Βασιλάκης):ΒΑΣΙΟΣ, ΝΟΝΑΣ Δ., ΤΣΟΥΡΝΑΒΕΛΗΣ, ΧΡΗΣΤΟΥ(77’ ΛΕΝΑΣ), ΒΑΒΒΑΣ, ΤΣΑΒΟΣ, ΝΟΝΑΣ Π., ΤΖΙΜΑΣ, ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ Θ. (77’ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ Γ.) , ΜΗΤΟΣ-ΚΩΤΣΗΣ, ΜΠΟΧΤΗΣ(65’ ΒΟΥΛΙΣΤΙΩΤΗΣ).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.