Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Με πεντάρα επέστρεψε στις νίκες ο Τηλυκράτης

Τηλυκράτης Λευκάδας - Ναυπακτιακός Αστέρας 5-0

Ο Τηλυκράτης Λευκάδας υποδέχτηκε σήμερα Κυριακή 29 Ιανουαρίου στο Δημοτικό Στάδιο Λευκάδας ‘’ Πλάτων Γρηγόρης’’ τον ουραγό Ναυπακτιακό Αστέρα στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του 3ου Ομίλου της Γ Εθνικής Κατηγορίας, με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή να βρίσκει τους γηπεδούχους νικητές με σκορ 5-0.

Η ομάδα του Ανδρέα Παντζιαρά επέστρεψε στις νίκες και πλέον βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 21 βαθμούς, 3 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο ΑΟ Υπάτου, ενώ την επόμενη αγωνιστική ταξιδεύει στην Κέρκυρα για να αντιμετωπίσει την Α.Ε Λευκίμμης.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 5’ με κεφαλιά του Τόσκα για το 1-0, ενώ στο 25’ ο Περιστέρης με σουτ διαμόρφωσε το 2-0. Ο Τόσκα με δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 32’ τριπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του για το 3-0 του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Κόκα στο 70’  βρήκε δίχτυα για το 4-0, ενώ ο Κυριάκης έγραψε το τελικό 5-0.

Διαιτητής: ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Βοηθοί: ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΚΕΡΚΥΡΑΣ – ΣΑΤΚΛΙΦ ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ(Παντζιαράς):ΠΑΡΔΑΛΟΣ, ΖΔΡΑΒΟΣ, ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΣ, ΤΑΚΙΔΗΣ, ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ, ΤΟΣΚΑ, ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ, ΤΕΓΟΥΣΗΣ, ΚΑΤΣΗΣ, CARLOS EDUARDO, ΝΙΦΟΡΟΠΟΥΛΟΣ.

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΚΡΗΣ, ΜΠΟΖΙΚΗΣ, ΤΡΑΓΟΥΛΙΑΣ, ΦΕΙΔΑΙΟΣ, ΠΑΝΤΑΖΗΣ, ΠΡΕΜΤΟΣ, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ, ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ, ΠΕΤΡΑΤΟΣ, ΣΚΟΥΤΑΣ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.