Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Έμειναν στο ‘’Χ’’ Απόλλων Πάργας και Παναγρινιακός

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δυο ομάδων λίγο πριν την έναρξη της Γ Εθνικής που είναι προ των πυλών, ο Απόλλων Πάργας υποδέχτηκε σήμερα στην Πάργα σε φιλική αναμέτρηση τον Παναγρινιακό, με το παιχνίδι να λήγει ισόπαλο 1-1.

Η ομάδα του Απόλλωνα που παρατάχθηκε στο σημερινό φιλικό με 8 απουσίες λόγω τραυματισμών βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 44’ όταν ο Τσακνής με όμορφη προσπάθεια μετά από πάσα του Κοντογιάννη νίκησε τον Κωνσταντάκο για το 0-1 του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι ανέβασαν  την πίεσή τους και ισοφάρισαν στο 70′  όταν σε προβολή του Γεωργάκη η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Μπέλλος Α. με κεφαλιά έκανε το 1-1 που ήταν το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Διαιτητής: ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ Θ.

Βοηθοί. ΝΑΣΤΟΣ Ζ. – ΠΑΠΠΑΣ

Απόλλων Πάργας (Λευτέρης Βέρμπης): ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΠΟΓΙΑΣ(46’ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ), ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ, ΠΑΚΟΣ, ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ,  ΜΠΕΛΛΟΣ ΑΛ., ΦΡΑΓΚΟΣ, ΠΑΠΑΡΟΥΝΑΣ, ΜΠΕΛΛΟΣ ΧΡ.,ΣΑΡΑΚΗΣ.

Παναγρινιακός (Βασίλης Ξανθόπουλος): ΜΑΝΙΑΤΗΣ, ΤΣΑΚΑΝΙΚΑΣ, ΠΑΛΙΑΤΣΑΣ, ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ, ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΝΤΑΝΗΣ, ΜΑΝΙΩΤΗΣ, ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΒΑΣΙΛΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΤΣΑΚΝΗΣ, ΤΣΙΟΥΝΗΣ.

Αγωνίστηκαν και οι ΤΣΟΠΑΝΑΣ, ΠΑΤΙΛΑΣ, ΜΠΑΛΑΦΑΣ, ΚΑΠΠΑΣ, ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΠΝΙΑΣ, ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΑΒΡΙΗΛ, ΤΟΥΡΛΙΔΑΣ.

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.