Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου, 2023
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Τηλυκράτης Λευκάδας και ΚΕ.ΘΕ.Α Ήπειρος έστειλαν το δικό τους μήνυμα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών (φώτο-vid)

Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Λευκάδας σε συνεργασία με το ΚΕ.ΘΕ.Α Ήπειρος διοργάνωσαν χθες Σάββατο 18 Ιουνίου στις 19:00 μ.μ στο Δημοτικό Στάδιο Λευκάδας ”Πλάτωνας Γρηγόρης”   φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα  μεταξύ του Τηλυκράτη Λευκάδας και της ομάδας του Θεραπευτικού Προγράμματος, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών.

Η ομάδα του Τηλυκράτη έδειξε για μια ακόμη φορά το κοινωνικό της πρόσωπο και βρέθηκε στο γήπεδο ώστε να διαδώσει παρέα με την ομάδα του Θεραπευτικού Προγράμματος το φετινό μήνυμα της Παγκόσμιας Ημέρας Κατά των Ναρκωτικών “Πάμε Μαζί’’, με το παιχνίδι να περνάει όπως ήταν φυσικό σε δεύτερη μοίρα και με τους παρευρισκόμενους να χειροκροτούν τις προσπάθειες των αθλητών.

Το παρόν έδωσε σύσσωμο το Δ.Σ του Τηλυκράτη Λευκάδας, ο Δήμαρχος Λευκάδας κ. Καλός Χαράλαμπος και ο  Αντιδήμαρχος Δ.Ε Σφακιωτών και Καρυάς, Κοινωνικής Προστασίας, παιδείας και αθλητισμού κ. Νικόλαος Βικέντιος, οι οποίοι προχώρησαν και σε τοποθετήσεις πριν την έναρξη των αγώνων, ενώ στο τέλος δόθηκαν και αναμνηστικά.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο Νικόλαος Βερύκιος, ενώ τη δράση πλαισίωνε και η ΚΕΘΕΑ-Κινητή Μονάδα Ιονίων Νήσων.

Διαιτητές: ΦΙΤΣΑΣ Η. – ΤΣΟΓΚΑΣ Α. – ΛΑΖΑΡΗΣ Γ.

*Μετά από επικοινωνία που είχαμε με υπεύθυνη του ΚΕΘΕΑ Ήπειρος, έχουμε καλύψει τα πρόσωπα των αθλητών του ΚΕ.ΘΕ.Α.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ