Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Επίσκεψη του Παναγιώτη Τζίμα στο χώρο της Ιόνιας Ακαδημίας (Photo)

Επίσκεψη έκανε σήμερα το απόγευμα στο χώρο της Ιόνιας Ακαδημίας ο επαγγελματίας Πρεβεζάνος ποδοσφαιριστής Παναγιώτης Τζίμας.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός ξαναβρέθηκε μετά από χρόνια στον χώρο όπου ανδρώθηκε, αφού προέρχεται από τις ακαδημίες του Θωμά Βασιλειάδη, από τον οποίο όπως ο ίδιος έχει δηλώσει τον έχει σαν δεύτερο πατέρα και δίπλα του έμαθε τα μυστικά του ποδοσφαίρου από την ηλικία των 8 έως και 14 ετών.

Ο Τζίμας χάρισε στην ακαδημία μια δική του φανέλα του ΠΑΟΚ, ενώ  συνομίλησε με τα παιδιά της ακαδημίας, Κ-12 Κ-8 και Κ-10, απάντησε σε ερωτήσεις τους και τους μύησε στα  μυστικά επιτυχίας ενός επαγγελματία ποδοσφαιριστή.

Ο ταλαντούχος επιθετικός που ανήκει πλέον στον ΠΑΟΚ, μέχρι το 2025 ξεκίνησε από τον Άρη Πρέβεζας αλλά μεγάλωσε ποδοσφαιρικά στην Τρίπολη με έντονη παρουσία στις Κ15, Κ17 και Κ19. Πρώτη του παρουσία στη μεγάλη ομάδα και στην Super League 1 τον Αύγουστο του 2018 σε ηλικία μόλις 17 ετών. Τη σεζόν 2020-2021 στις 16/1 πέτυχε το νικητήριο γκολ απέναντι στον ΟΦΗ, το πρώτο της επαγγελματικής του καριέρας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.