Με μεγάλη προσέλευση κόσμου και υψηλούς προσκεκλημένους ολοκληρώθηκε σήμερα Κυριακή 14 Ιουλίου το 8ο τουρνουά μπάσκετ 3on3,  το οποίο διεξήχθη  το διάστημα 12-14 Ιουλίου στα γήπεδα μπάσκετ «Στάθης Παρούσης» του δημοτικού κολυμβητηρίου και έκλεψε για ακόμη μια χρονιά τις εντυπώσεις μετατρέποντας την Πρέβεζα σε επίκεντρο του μπασκετικού πάρτι.

Για όγδοη συνεχόμενη χρονιά μικροί και μεγάλοι λάτρεις της στρογγυλής θεάς βρέθηκαν στα γηπεδάκια του Δημοτικού Κολυμβητηρίου για να παίξουν αλλά και για να δουν από κοντά το τουρνουά που πλέον έχει γίνει θεσμός για την πόλη της Πρέβεζας, με την προσέλευση του κόσμου να ξεπερνά και φέτος κάθε προηγούμενη.

Ο τελικός των αντρών είχε την αίγλη που αρμόζει σε κάθε τουρνουά με την παρουσίαση των ομάδων, ενώ τον τελικό σφύριξε η ελίτ της διαιτησίας και επίσημοι προσκεκλημένοι του τουρνουά κ.κ. Χριστοδούλου,  Μητσόπουλος και Παναγιώτου. Η ομάδα «Άχρηστα Υλικά», που αποτελούνταν από τους Γιάννη Ροντογιάννη, Κώστα Φακοπουλίδη, Βαγγέλη Αναγνώστου και Ντούσια Σωτήρη, αποδείχτηκε η πιο σκληροτράχηλη ομάδα του τουρνουά και κέρδισε τους GYROS ENDGAME  με σκορ 15-13 με τρίποντη βόμβα του Κώστα Φακοπουλίδη  μετά από ένα συγκλονιστικό τελικό.

Το παρόν σήμερα έδωσε και ο νέος Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Νίκος Γεωργάκος, που πραγματοποίησε κάποια από τις βραβεύσεις.

Oι νικητές ανά κατηγορία.

Κατηγορία Άνδρες: Άχρηστα Υλικά
Κατηγορία Παίδες: Panthers
Κατηγορία Γυναίκες: In motion
Κατηγορία Μίνι: Χαβαlakers
Κατηγορία Προμίνι: The destroyers
Κατηγορία Οικογενειακό: Οικογένεια Αναγνώστου

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφικό υλικό.