Σε ρυθμούς Jazz Festival κινείται για 2η ημέρα η Πρέβεζα, με τον κόσμο να αγκαλιάζει την διοργάνωση και να δίνει το παρόν καθημερινά στην πλατεία Ανδρούτσου.
Η βραδιά σήμερα άνοιξε με την Φιλαρμονική Ορχήστα Πρέβεζας “Ορφέας” που γιορτάζει τα 102 χρόνια (1920-2022) από την ίδρυση της και τα 20 χρόνια του Preveza Jazz Festival. Στη συνέχεια τα Κροταλάρτα θα «έντυσαν» ρυθμικά την βραδιά ενώ τα νεανικά σχήματα του Ηχοτροπίου, Noizy Few και Fridays και του Μουσικού Σχολείου Πρέβεζας συναντήθηκαν και δημιούργησαν μια μουσική γιορτή με νεανικό παλμό !
Αύριο Σάββατο την βραδιά ανοίγουν οι Gypseons, ένα ενδιαφέρον τρίο gypsy Jazz με πιάνο, μπουζούκι και κιθάρα και στη συνέχεια το Kika Sprangers Quintet από την Ολλανδία, ένα κουιντέτο πέντε βιρτουόζων που χαρακτηρίζονται από τόλμη στο παίξιμό τους.