Ένα από τα ωραιότερα μαγαζιά της πόλης στην παραλία της Πρέβεζας σε έναν όμορφο και ζεστό περιβάλλον με θεά τη θάλασσα, το Diem Espresso Bar είναι η ιδανική επιλογή για όλες τις ώρες της ημέρας και αυτές τις γιορτές!!

Με μια ξεχωριστή διακόσμηση μας βάζει στο mood των γιορτών και μας καλεί να απολαύσουμε ξεχωριστές στιγμές διασκέδασης και χαλάρωσης σε ένα μαγευτικό σκηνικό προσαρμοσμένο στο κλίμα των Χριστουγέννων!

Απολαύστε τον καφέ ή το ποτό σας και δοκιμάστε το ανανεωμένο μενού με νέες γευστικές προτάσεις από πεντανόστιμα burgers, δροσερές σαλάτες και μακαρονάδες, μοναδικές επιλογές για πρωινό, αλλά και λαχταριστά pancakes, βάφλες και άλλες γλυκές απολαύσεις.

 

Όσο για τους μικρούς μας φίλους το Lollipop τους περιμένει σε ένα παραμυθένιο γιορτινό σκηνικό, για τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών, με συνεχής φύλαξη που δίνει την ευκαιρία στους γονείς να πίνουν ξέγνοιαστα τον καφέ τους.

Diem Espresso Bar: Εμπνευσμένο από το φράση Carpe Diem που σημαίνει (Seize the Day) δηλαδή Άδραξε την ημέρα, Απόλαυσε τη στιγμή, Αξιοποίησε τη μέρα…

Β. Μπάλκου και Ελευθερίου Βενιζέλου – Παραλία Πρέβεζας

Τηλ. 2682 089789