Μετά τις απογευματινές ανακοινώσεις από τον Υπουργό Υγείας Β. Κικίλια και τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας & Διαχείρισης Κρίσεων Ν. Χαρδαλιά, η χώρα χωρίστηκε σε κόκκινο και βαθύ κόκκινο.

Τι ισχύει για τις σχολικές μονάδες

Yπενθυμίζεται ότι στο επίπεδο αυξημένου κινδύνου, στο κόκκινο, είναι σε αναστολή η δια ζώσης λειτουργία των Λυκείων, ενώ στο επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου, στο βαθύ κόκκινο, είναι σε αναστολή η δια ζώσης λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων και βαθμίδων εκπαίδευσης, εξαιρουμένης της ειδικής αγωγής.

Η Π.Ε Πρέβεζας εντάσσεται στο κόκκινο, άρα από αύριο μέχρι και της 16 Μαρτίου κλειστά θα είναι τα όλα τα Λύκεια και το Μουσικό Σχολείο που συστεγάζεται με το Λύκειο, πλην του Λυκείου Ειδικής Αγωγής της Σαμψούντας, ενώ ανοικτά παραμένουν τα Γυμνάσια και τα Δημοτικά Σχολεία.

Αντίθετα, στο βαθύ “κόκκινο” εντάσσεται Άρτα, Θεσπρωτία, Λευκάδα και Αιτωλοκαρνανία, που σημαίνει ότι στις περιοχές αυτές θα είναι σε αναστολή η δια ζώσης λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων και βαθμίδων εκπαίδευσης, εξαιρουμένης της ειδικής αγωγής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.