Πέμπτη, 23 Μαρτίου, 2023
spot_img

Σε εξέλιξη η φωτιά στη Βρυσούλα – Υπό έλεγχο η κατάσταση

Σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά στη Βρυσούλα που ξεκίνησε σήμερα στις 16:00, με τις ρίψεις από τα εναέρια μέσα να συνεχίζονται αλλά την κατάσταση να έχει τεθεί υπό έλεγχο.

Η φωτιά ξεκίνησε από ένα αγρόκτημα εντός οικισμού, πέρασε κυριολεκτικά μέσα από τις αυλές πολλών σπιτιών, με τους ισχυρούς ανέμους και τους στενούς δρόμους να κάνουν δύσκολο το έργο των πυροσβεστικών οχημάτων.

Όπως μας δήλωσε ο Δήμαρχος Νίκος Γεωργάκος που βρέθηκε από νωρίς στο σημείο,  η φωτιά ξέσπασε σε αγρόκτημα, πήρε γρήγορα διαστάσεις λόγω των ισχυρών ανέμων αλλά τέθηκε σε έλεγχο, με τον απολογισμό μέχρι στιγμής να είναι μια καμμένη κατοικία.

Στο σημείο βρέθηκε και ο Αντιπεριφερειάρχης Π. Πρέβεζας κ. Στράτος Ιωάννου, ο οποίος σε συνομιλία μας δήλωσε ότι η κατάσταση ήταν δύσκολη αλλά ο συντονισμός ήταν άμεσος και όλα πήγαν καλά.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, στο σημείο επιχειρούν 37 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρου τμήματος, 10 οχήματα, 2 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο, ενώ και ο Δήμος συνδράμει με υδροφόρες και μηχανήματα. Στο σημείο βρίσκεται και η Λ.Ε.Κ Πρέβεζας.

Related news

Άντα Ζιώγα
Άντα Ζιώγαhttps://gosports.gr/
Η Αλεξάνδρα Ζιώγα καλύπτει την επικαιρότητα για τo GoSports.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ της παρουσιάζει όλες τις αθλητικές εξελίξεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.