Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2023
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σε ΔΥΠΑ και το Πολυδύναμο Κέντρο του ΟΚΑΝΑ στην Πρέβεζα ο Παύλος Φραγκούλης

Οι επισκέψεις σε φορείς του Νομού Πρέβεζας συνεχίζονται με τον  Υποψήφιο Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, Παύλο Φραγκούλη, να επισκέπτεται  σήμερα το πρωί τη Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) Πρέβεζας και το Πολυδύναμο Κέντρο του ΟΚΑΝΑ στην Πρέβεζα.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη ΔΥΠΑ Πρέβεζας  είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με την  Προϊσταμένη κα Βησσαρία Ιωάννου και να ενημερωθεί για τα ζητήματα απασχόλησης και ανεργίας του Νομού, τις ανάγκες της τοπικής υπηρεσίας, το έργο που καλείται να διαχειριστεί η ΔΥΠΑ, τη σημασία όλων των προγραμμάτων απασχόλησης και τη συνεισφορά αυτών στην ομαλή ένταξη και επανένταξη των ανέργων στην αγορά εργασίας.

Στη συνέχεια επισκέφτηκε το Πολυδύναμο Κέντρο του ΟΚΑΝΑ όπου είχε συνάντηση με τον επιστημονικά υπεύθυνο του κέντρου κ. Γιώργο Χαραλαμπίδη και τους υπαλλήλους.

Ο κ. Χαραλαμπίδης ενημέρωσε τον Υποψήφιο Βουλευτή για το έργο του Κέντρου που είναι  η παροχή υπηρεσιών πρωτοβάθμιας υποστήριξης και βραχείας παρέμβασης σε όλες τις ομάδες εξαρτημένων ατόμων άνω των 18 ετών, όπως ουσίες, αλκοόλ, ενασχόληση με τυχερά παιχνίδια, εθισμό στο διαδίκτυο και η παραπομπή τους αργότερα σε εξειδικευμένες θεραπευτικές δομές ή δομές υγείας.

Η δομή στελεχώνεται από εξειδικευμένη διεπιστημονική ομάδα κοινωνικών και ανθρωπιστικών επιστημών, αποτελούμενη από ιατρούς, ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς, οι οποίοι παρέχουν ψυχοκοινωνική/ψυχοθεραπευτική υποστήριξη και υπηρεσίες συμβουλευτικής υποστήριξης.

https://paulosfragoulis.gr/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ