“Βουβή” ήταν η Γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021 και ώρα 19:00 στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας από το Δ.Σ. του ΠΑΣ Πρέβεζα, αφού δεν υπήρξε κάποια ενημέρωση από την ομάδα προς τα ΜΜΕ ώστε να καλυφτεί το θέμα ώστε να ενημερωθεί ο φίλαθλος κόσμος αλλά και όποιος ενδεχομένως ήθελε να συμβάλει ή να παραστεί και να αναμειχτεί με την ομάδα.

Η ομάδα αυτή τη στιγμή έχει στην κατοχή της εφτά με οχτώ δελτία ποδοσφαιριστών από την περσινή χρονιά ενώ προπονητής θα παραμείνει ο Άγγελος Μπέκας με βοηθό τον Χρήστο Παπαζώη.

Τη συνέλευση άνοιξε ο πρόεδρος της ομάδας κ. Ρεκατσίνας όπου τόνισε ότι η περσινή χρονιά ήταν μια δύσκολη χρονιά λόγω του COVID-19, ενώ πρόσθεσε ότι η ομάδα αγωνιστικά ήταν πάρα πολύ καλά, ενώ κάποια ατυχή αποτελέσματα δεν έφεραν τον στόχο της, που ήταν η παραμονή στην Γ΄ Εθνική κατηγορία. Στη συνέχεια μίλησε για την δυσκολία στο οικονομικό κομμάτι  με το budget να φτάνει τα 53.000 ευρώ, ενώ  τα 40.000 από αυτά τα έβαλε το Δ.Σ.

Τέλος αναφέρθηκε στους παίχτες, όπου σαν Δ.Σ. θέλουν την βοήθεια της τοπικής κοινωνίας ώστε η ομάδα να στελεχωθεί με ντόπιους παίκτες της περιοχής και όχι από μισθοφόρους, με τον φετινό στόχο να είναι το πρωτάθλημα στο τοπικό αλλά και τα μπαράζ για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική.

Ενώ πριν τη Γενική Συνέλευση πραγματοποιήθηκαν και οι εκλογές όπου εκλέχθηκε και το Δ.Σ. της ομάδας, με τα παρακάτω εννέα μέλη να αναλαμβάνουν από αύριο τα πόστα τους στο νέο Δ.Σ.

Τα εννέα άτομα είναι τα εξής:

  1. Σπύρος Ρεκατσίνας
  2. Κωνσταντίνος Τσόκος
  3. Αλέξανδρος Ροπόκης
  4. Γιώργος Τσουμελέκας
  5. Θωμάς Πεπόνης
  6. Γιώργος Κατωγιάννης
  7. Σπύρος Τσάκης
  8. Ιωσήφ Στύλος
  9. Γιάννης Βασιλειάδης