Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 8 Δεκεμβρίου και ώρα 15:00 στο γήπεδο Νέο Φιλιππιάδας ο αγώνας της 9ης αγωνιστικής του Β Ομίλου της Β ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας ανάμεσα στον ΠΣ Φιλιππιάδας και τον ΑΟ Μύτικα, με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή να βρίσκει τις δυο ομάδες ισόπαλες με τελικό σκορ 2-2.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 1-0 με τον Παύλου με τον Βερύκιο να κάνει το 1-1 του ημιχρόνου. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 2-1 ξανά με το Βερύκιο να βρίσκει δίχτυα αλλά ο Νάστος έγραψε το τελικό 2-2.

Στο 92’ διακόπηκε ο αγώνας για 15 λεπτά διότι φίλαθλοι των γηπεδούχων και αναπληρωματικοί εισχώρησαν στον αγωνιστικό χώρο, ενώ ο διαιτητής έδειξε και κόκκινη κάρτα στον Κώστα των γηπεδούχων για ανάρμοστη λεκτική συμπεριφορά.

Διαιτητής: ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ Π.

Βοηθοί: ΠΑΠΠΑΣ Φ. – ΚΩΤΣΗΣ Θ.

ΠΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ(Αρμενιάκος): ΤΟΛΗΣ, ΓΕΩΡΓΑΚΟΣ, ΚΑΛΙΑΚΑΤΣΟΣ Χ.(66’ ΔΟΥΚΝΑΣ), ΝΤΑΚΟΥΛΑΣ, ΚΩΣΤΑΣ, ΤΣΙΤΣΩΡΗΣ(78’ ΚΑΛΙΑΚΑΤΣΟΣ Θ.), ΚΑΛΙΑΚΑΤΣΟΣ Θ., ΚΩΣΤΑΣ, ΝΑΣΤΟΣ, ΠΑΥΛΟΥ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ(90+ ΤΑΓΚΑΣ).

ΑΟ ΜΥΤΙΚΑ(Κωστής): ΝΤΙΤΣΟΣ, ΚΟΥΚΑΙ, BARDHAJ, ΝΙΧΩΡΙΤΗΣ, ΝΟΒΑΣ, ΡΑΜΜΟΣ, ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ, ΒΡΥΩΝΗΣ, ΜΠΑΚΟΛΑΣ(72’ ΜΑΡΟΣ), ΧΕΛΜΗΣ(76’ ΝΙΤΣΑΣ), ΒΕΡΥΚΙΟΣ(76’ ΝΑΤΣΟΣ).