Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε σήμερα Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019  και ώρα 19:00 μ.μ ο Ναυτικός Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πρέβεζας μαζί με τον Ναυτικό Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Κέρκυρας, και τον Ναυτικό Όμιλο Μεσολογγίου στο κέντρο ‘ALILA VILLA” παρουσία αθλητών, φίλων των συλλόγων και μελών του Δ.Σ.

Την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας έκανε ο Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Πρέβεζας κ. Τέφας  Ηλίας, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους δήλωσε τα εξής: «Ο Όμιλος κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια. Εμένα προσωπικά αυτό που με ανεβάζει και μου αρέσει πάρα πολύ είναι ότι βρίσκομαι κοντά στα παιδάκια και τα παρακολουθώ. Πιστεύω ότι είναι ένα άθλημα το οποίο δίνει τόση αυτοπεποίθηση που ίσως δεν δίνει κανένα άλλο άθλημα. Ακόμη και αυτή την εποχή και τον καιρό που μπορεί να αγριεύει, λίγο το κύμα ή ο αέρας,  αυτά τα μικρά παιδιά είναι μικροί ήρωες άλλα  μεγάλοι καπεταναίοι. Θα ήθελα να τα μιμηθούν και πολλά άλλα παιδάκια και να έρθουν κοντά μας, διότι όλοι γνωρίζετε ποια είναι τα συν και ποια τα πλην. Γιατί όλα τα παιδάκια που ασχολούνται με οποιοδήποτε άθλημα θα έχουν την ευκαιρία να αποφύγουν τόσους σκοπέλους που έχει η ζωή.  Τέλος, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους καλή Χρονιά, ευτυχία, ειρήνη και κάθε επιτυχία»

Στη συνέχεια έγινε η απονομή των διπλωμάτων της 3ης Σχολής Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θαλάσσης από τον Έφορο Ανοιχτής Θαλάσσης κ. Νίκο Σαραιλίδη.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, κ. Ευάγγελος Συγκούνας  και η Υποπλοίαρχος, κα Σοφία Αρματά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.