Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Δήμου Πρέβεζας στις Δημοτικές Εκλογές του 2019, Πολιτικός Μηχανικός κ. Νίκος Γεωργάκος, επικεφαλής του Δημοτικού Συνδυασμού «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!»,  προέβη τη Δευτέρα 3 Ιουνίου στις 12:30  δηλώσεις προς τα Μ.Μ.Ε. στο χώρο της «ΛΑΪΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ» ως προς τη μεγάλη και ενωτική ΝΙΚΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ καθώς και ως προς την πορεία και την οργάνωση του Συνδυασμού της Νίκης «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!».

Ο νέος Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος σε γενικές γραμμές των δηλώσεών του και των απαντήσεων του τόνισε μεταξύ άλλων:

«Σήμερα η γιορτή θα συνεχιστεί με πολύ εργασία, οργάνωση, συντονισμό και εκκίνηση του τριμήνου εκπαίδευσης, ολοκλήρωσης του χάρτη δημοτικής ανάπτυξης και αναγκών και στελέχωσης και οργάνωσης των ομάδων εργασίας. Αρχικά ευχαριστώ όλους του ΔΗΜΟΤΕΣ για τη δική τους ΝΙΚΗ τη ΝΙΚΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ!!!

Εχθές δεν έχασε κανείς αλλά κέρδισε όλος ο Δήμος την έναρξη μιας νέας εποχής σύγχρονης διακυβέρνησης και συνεργασίας μετατρέποντας την απλή αναλογική σε δυναμική της κοινής λογικής όσων θέλουν το καλό του τόπου. Εχθές, το είπα και στη μεγάλη μας κεντρική ομιλία στην Πρέβεζα, δεν χάρηκα για την εκλογή μόνο. Χάρηκα που το εκλογικό μας κέντρο έγινε σημείο αναφοράς για τη συνεργασία και την πρόοδο του τόπου.

Ευχαριστώ όλο το ψηφοδέλτιο και όταν λέω όλο εννοώ όλο !!! Και καλώ άπαντες ακόμα και αυτή τη στιγμή να συνεχίσουμε μαζί και οι 50 το πλάνο του προγράμματος του Συνδυασμού για μία Δημοτική διακυβέρνηση ικανών στελεχών και τεχνοκρατών μαζί με τις συνεργαζόμενες Δημοτικές Παρατάξεις που θα στηρίξουν την εποχή της Δημαρχίας  επί των ημερών μου ως Δήμαρχος από την 1η Σεπτεμβρίου.

Θα νικήσουμε όλοι μαζί την απλή αναλογική με την κοινή λογική για το καλό του Δήμου της καρδιάς μας και όλων των δημοτών!

Σήμερα έχω καλέσει σε συνάντηση ΝΙΚΗΣ αλλά και εργασίας το ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού μας.

Ο Συνδυασμός όλο το διάστημα μέχρι την επίσημη εκκίνηση της θητείας μου την 1η Σεπτεμβρίου θα οργανωθεί σε θεματικές ομάδες με επικεφαλείς ανά τομέα ώστε να προετοιμαστεί με τον καλύτερο τρόπο η επόμενη διακυβέρνηση.

50 στελέχη μαζί και με τα στελέχη των συνεργαζομένων συνδυασμών μπορούν να κάνουν πολύ σπουδαία πράγματα!

Ως νέος Δήμαρχος μαζί με τους 8 εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους του Συνδυασμού, τους 41 μη εκλεγμένους καθώς και με τους συνεργάτες και τους συμβούλους μου, αλλά και με τους εκλεγμένους επικεφαλείς τους κ. Γιώργο Νίτσα και τον κ. Βαγγέλη Ροπόκη, και τους εκλεγμένους συμβούλους τους των δύο άλλων Συνδυασμών θα οργανώσω, θα διοικώ και θα επιβλέπω ένα λειτουργικό δυναμικό οργανόγραμμα διακυβέρνησης από το Γραφείο του Δημάρχου έως και το γενικό συμβούλιο της πλειοψηφίας.

Με τους επικεφαλείς των συνεργαζόμενων συνδυασμών που τέθηκαν υπό τη νέα Δημοτική Αρχή επί των ημερών της θητείας μου θα είμαι σε συνεχή συνεργασία και επαφή.

Επίσης έχω στόχο να δημιουργήσω ένα Δημοτικό Συμβούλιο Παραγωγής και Συμφωνίας αποτρέποντας μέσα από το έργο και τη συνεργασία τις όποιες παραφωνίες μπορεί να  προκαλέσει θεωρητικά η απλή αναλογική και σε αυτό το πεδίο συνεργασίας και συνέργιας καλώ την κάθε δημοτική παράταξη.

Θα προτείνω στον κ. Μπαΐλη  ο οποίος με ήθος και πολιτικό πολιτισμό αφού πρώτα μου εξέφρασε τα συγχαρητήριά του τηλεφωνικά πέρασε με το επιτελείο του από το εκλογικό μας κέντρο για να με συγχαρεί και αυτοπροσώπως να περάσουμε σε ένα μοντέλο σταδιακής παράδοσης της διοίκησης του Δήμου με αποκορύφωση την ορκωμοσία της 1η Σεπτεμβρίου για το καλό του τόπου.

Οι εκλογές και τα προεκλογικά τελείωσαν τώρα είναι ώρα για δουλειά. Ο απερχόμενος Δήμαρχος έχει πιστεύω ως έμπειρος πολιτικός άνδρας τη θέληση και το σθένος να συνεργαστεί μαζί μας σε μία ενημέρωση και παρουσίαση της τρέχουσας κατάστασης ανοίγοντας τις πόρτες της Δημοτικής Αρχής και νωρίτερα από την 1η Σεπτεμβρίου Θα ζητήσω στις επόμενες ημέρες να έχω μία θεσμική συνάντηση άμεσα μαζί του.

Το πιο  βασικό όμως εκτός από τη συνεργασία με τις συνεργαζόμενες δημοτικές παρατάξεις αλλά και την απερχόμενη διοίκηση είναι η συνέχιση της επαφής με τους πολίτες και η καταγραφή των θεμάτων και των προβλημάτων που τους απασχολούν κάτι που για εμένα προσωπικά αλλά και για το συνδυασμό και τους συνεργάτες μου δεν αποτέλεσε ένα προεκλογικό πεδίο δράσης.

Για το λόγο αυτό καλώ άπαντες που χειρίζονται τα ψηφιακά μέσα, οι οποίοι είναι αρκετοί τελικά, να συνεχίσουν να επισκέπτονται τη σελίδα του Συνδυασμού μας www.dimoskardiasmas.gr και να γράφουν στο πεδίο «Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ».

Επίσης όλο το διάστημα έως την 1η Σεπτεμβρίου εγώ προσωπικά αλλά και οι συνεργάτες θα συνεχίσουμε τις στοχευμένες περιοδείες καταγραφής ενημέρωσης οι οποίες μετεκλογικά έχουν πολύ μεγαλύτερη βαρύτητα και σπουδαιότητα για εμάς διότι θα δούμε το σύνολο των ΔΗΜΟΤΩΝ και όχι μόνο υποστηρικτές ή και ένθερμους μη υποστηρικτές.

Επίσης έχω στόχο το καλοκαίρι να οργανώσω στις 3 Δημοτικές Ενότητες ανοιχτούς διαλόγους ως προς αυτό το στόχο.

Η θητεία μας θα ξεκινά και θα κλείνει στο γραφείο αλλά θα εξελιχθεί βασικά δίπλα στο Δημότη στο πεδίο της καθημερινότητας.

Επίσης μόνο μέσα από την καταγραφή, την αξιολόγηση και την οργάνωση θα αρχίσουμε να καλύπτουμε τα κενά και καλώ τους Δημότες να συνεργαστούν και ως προς την ενημέρωση αλλά και ως προς τη ρεαλιστική αντιμετώπιση του να μην περιμένουν σε χρόνο ρεκόρ από μία νέα δημοτική αρχή να υλοποιήσει ότι δεν υλοποίησε μία απερχόμενη σε 9 χρόνια. Όλα θα γίνουν με σχεδιασμό και συντονισμό όπως πρέπει  και αρμόζει σε ένα λειτουργικό σύγχρονο Δήμο.»

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.