Διεξήχθη σήμερα Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 16:00 στο γήπεδο Βόνιτσας ο αγώνας της 1ης φάσης του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας ανάμεσα στον γηπεδούχο ΠΑΣ Αμβρακικό Βόνιτσας και τον φιλοξενούμενο Οδυσσέα Νυδριού με τους γηπεδούχους να παίρνουν την πρόκριση με τελικό σκορ 6-1.

Στο αγωνιστικό κομμάτι και μόλις στο 1΄το Νυδρί είχε την πρώτη καλή ευκαιρία με τον Βερύκιο αλλά με το σκορ να παραμένει στο 0-0, ενώ στο 15΄ο Μπατμάς, στο 17΄ο Κυριακίδης και στο 20΄ο Μπατμάς προσπάθησαν να βρουν δίχτυα για την Βόνιτσα αλλά και εκεί το σκορ παρέμεινε στο 0-0.

Το σκορ στον αγωνιστικό χώρο άνοιξε από τον Σταύρου στο 21΄μετά από σέντρα του Μπατμά(1-0) ενώ στο 36΄ο Μπατμάς διαμορφώνει το 2-0 αλλά με τους γηπεδούχους να προσθέτουν ακόμη δυο γκολ πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου με τους Σταύρου στο 41΄και τον Φέτση στο 47΄ για το 4-0 του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 51΄ο Μπατμάς βάζει το δεύτερο προσωπικό του γκολ για το 5-0 ενώ ο Καρέλης Ν. μειώνει σε 5-1 στο 57΄. Το τελικό σκορ του αγώνα έγραψε ο Μπατμάς στο 66΄ όπου πέτυχε και χατ τρικ.

Διαιτητής: ΡΟΥΣΟΣ Ν.

Βοηθοί: ΠΑΠΠΑΣ Φ. – ΛΥΤΡΑΣ Ν.

ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ (Κονιδάρης-Χαντζάρας): ΤΡΑΝΟΥΛΙΔΗΣ, ΙΑΣΩΝΙΔΗΣ Θ., ΙΑΣΩΝΙΔΗΣ Κ., ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ (ΣΠΑΝΟΣ 60΄), ΒΑΣΙΛΑΣ, ΜΠΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣ, ΜΠΑΤΣΟΣ, ΦΕΤΣΗΣ (ΜΑΝΩΛΙΤΣΗΣ 59΄), ΟΡΦΑΝΟΣ (ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ 59΄), ΜΠΑΤΜΑΣ, ΣΤΑΥΡΟΥ (ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ 50΄).

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΝΥΔΡΙΟΥ (Πολίτης): ΣΚΙΑΔΑΣ, ΠΟΛΙΤΗΣ (ΚΑΒΒΑΔΑΣ 29΄), ΚΑΡΤΑΝΟΣ (ZACE 46΄), ΡΕΚΑΤΣΙΝΑΣ, ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ, ΝΑΝΟΣ ΒΕΡΥΚΙΟΣ, ΓΑΖΗΣ, ΖΟΥΡΙΔΑΚΗΣ (ΖΟΡΜΠΑΛΑΣ 60΄), ΚΑΡΕΛΗΣ Ν., ΚΤΕΝΑΣ, ΒΕΡΥΚΙΟΣ Μ..

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα.