Την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2025 και ώρα 11:00 π.μ. θα διεξαχθεί ο εξ αναβολής αγώνας Εδαφοσφαίρισης μεταξύ του “Συλλόγου Πετάνκ Πρέβεζας Αμπαλί” και του “Αθλητικού Συλλόγου Εδαφοσφαίρισης Προμηθέας Πρέβεζας”.

Ευχή των Μελών και των Αθλητών του Προμηθέα Πρέβεζας είναι στην αναμέτρηση να επικρατήσει το ευ αγωνίζεσθαι και να διεξαχθεί ένας όμορφος και συναρπαστικός αγώνας προς τέρψη των θεατών και των αγωνιζόμενων.

Η Εδαφοσφαίριση (Αμπαλί, petanque) έχει πολύ μεγάλη παράδοση στην πόλη μας και εμείς, μαζί με τους άλλους δύο Συλλόγους της Πρέβεζας, οφείλουμε να διαφυλάξουμε την ιστορία της και να συμβάλλουμε στην περαιτέρω ανάπτυξή της τόσο σε τοπικό όσο και σε πανελλήνιο επίπεδο.

Η ημέρα και η ώρα προσφέρονται για να έρθετε στα γήπεδα της Κυανής Ακτής Πρέβεζας και να παρακολουθήσετε, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, έναν αγώνα που αναμένεται να είναι ενδιαφέρων και συναρπαστικός. Σας περιμένουμε.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.