Πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 03/05 στην Θεοφάνειο Αίθουσα από την Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Πρέβεζας και το Εργαστήριο Κηπευτικών Καλλιεργειών του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, η  ημερίδα με θέμα:  “Νέες προσεγγίσεις για βιώσιμη καλλιέργεια τομάτας στο θερμοκήπιο”.

Βασικός στόχος της ημερίδας ήταν η ενημέρωση των ενδιαφερόμενων σχετικά με ορισμένες νέες τεχνολογικές εξελίξεις στις θερμοκηπιακές καλλιέργειες τομάτας καθώς και για την συμβολή του Ευρωπαϊκού Ερευνητικού προγράμματος TOMRES (HORIZON2020) στην αντιμετώπιση των προκλήσεων που αυτές δημιουργούν.

Το πρόγραμμα της ημερίδας περιλάμβανε ομιλίες από τους Δημήτρη Σάββα, καθηγητή, Δ/ντή Εργαστηρίου Κηπευτικών Καλλιεργειών, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών: με θέμα «Νέες τεχνολογίες για βιώσιμα συστήματα καλλιέργειας τομάτας: Η συμβολή του ερευνητικού προγράμματος “TOMRES”», Γιώργο Πατακιούτα, αναπληρωτή καθηγητή, Γεωπονικής Σχολής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, με θέμα: «Νέες μέθοδοι και μέσα ολοκληρωμένης και βιολογικής φυτοπροστασίας στα θερμοκήπια», Αντώνη Παρασκευόπουλο, προϊστάμενο διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Τριφυλίας, με θέμα: «Εχθροί και ασθένειες της τομάτας στο θερμοκήπιο» και Τάσο Γάτσιο, Γεωπόνο ΔΑΟΚ Πρέβεζας, Εργαστήριο Κηπευτικών Καλλιεργειών Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με θέμα: «Βιολογική καλλιέργεια τομάτας σε θερμοκήπιο στην Πρέβεζα;».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.