Μπορεί οι καιρικές συνθήκες να έφεραν ανατροπή στο πρόγραμμα του γυναικείου καρναβαλιού, αλλά κάθε εμπόδιο για καλό, αφού η σημερινή μεσημεριανή παρέλαση των γυναικών ξεπέρασε κάθε προσδοκία, δίνοντας τη δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους αλλά και πολλούς επισκέπτες με σύμμαχο τον καλό καιρό να παρακολουθήσουν το Γυναικείο Καρναβάλι που μετρά 70 χρόνια ζωής.

Μια μεγάλη κεφάτη παρέα από μικρές και μεγάλες καρναβαλίστριες, στην οποία προπορεύονταν εντυπωσιακοί ξυλοπόδαροι και η βασίλισσα, ξεκίνησε  από το ύψος του 2ου Δημοτικού Σχολείου και στη συνέχεια με κέφι και στους ρυθμούς της σάμπας κατευθύνθηκε στην οδό Καρυωτάκη, στην παραλία και τερμάτισε στην Πλατεία Ανδρούτσου.

Από τις καλύτερες εμφανίσεις των τελευταίων χρόνων το φετινό καρναβάλι, το οποίο ξεσήκωσε στην κυριολεξία όλη την Πρέβεζα και έδειξε ότι εκτός από παρελθόν έχει και πολύ μέλλον.

Την παρέλαση παρουσίαζε η Δήμητρα Κοψάρη, ενώ ρόλο dj ανέλαβε ο Σπύρος Βρυώνης.

Απόψε στις 19.00 θα πραγματοποιηθεί η φαντασμαγορική λήξη του Καρναβαλιού  με βαρκαρόλα, βεγγαλικά και κάψιμο του καρνάβαλου στην πλατεία Ανδρούτσου, ενώ αύριο  Καθαρά Δευτέρα ο Δήμος Πρέβεζας διοργανώνει γλέντι με νηστίσιμα και ζωντανή μουσική στον πεζόδρομο των Δικαστηρίων.

Δείτε στο IPreveza.gr φωτογραφικό υλικό.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.